Libnet.ro
UNICEF

23:45

Are drept scop slabirea luptei anticoruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Are drept scop slabirea luptei anticoruptie

Senatoarea Uniunii Salvati Romania USR) Florina Presada atrage atentia, intr-o analiza publicata pe site-ul partidului, ca noul proiect de Cod administrativ pregatit de Ministerul Dezvoltarii condus de Paul Stanescu este ultimul cui din sicriul pe care Partidul Social Democrat PSD) il pregateste pentru administratia publica a Romaniei si ca actul normativ are drept scop slabirea luptei anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

USR avertizeaza asupra proiectului de Cod administrativ: Are drept scop slabirea luptei anticoruptie

Senatoarea USR Florina Presada atrage atentia, intr-o analiza publicata pe site-ul partidului, ca noul proiect de Cod administrativ pregatit de Ministerul Dezvoltarii condus de Paul Stanescu este ultimul cui din sicriul pe care PSD il pregateste pentru administratia publica a Romaniei si ca actul normativ are drept scop slabirea luptei anticoruptie, scrie News. ro.

USR avertizeaza asupra proiectului de Cod administrativ: Are drept scop slabirea luptei anticoruptie

Senatoarea USR Florina Presada atrage atentia, intr-o analiza publicata pe site-ul partidului, ca noul proiect de Cod administrativ pregatit de Ministerul Dezvoltarii condus de Paul Stanescu este ultimul cui din sicriul pe care PSD il pregateste pentru administratia publica a Romaniei si ca actul normativ are drept scop slabirea luptei anticoruptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )