Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arena moderna la Slatina, pentru o echipa din liga a IV-a, in timp ce stadioanele pentru EURO 2020 gafaie

Adevărul Adevărul,
Arena moderna la Slatina, pentru o echipa din liga a IV-a, in timp ce stadioanele pentru EURO 2020 gafaie

Campionatul European de fotbal din 2020 va incepe in mai putin de un an si jumatate, iar stadioanele pe care Romania le-a promis UEFA pentru Capionat sunt doar niste santiere. Atat stadionul Ghencea, cat si Rapid ar trebui sa fie in doar cateva luni arene cu zeci de mii de locuri si dotari de ultima ora. in acest moment sunt departe de a atinge aceste standard. continuă pe Adevărul

Arena moderna la Slatina, in timp ce stadioanele pentru EURO 2020 gafaie

Campionatul European de fotbal din 2020 va incepe in mai putin de un an si jumatate, iar stadioanele pe care Romania le-a promis UEFA pentru Capionat sunt doar niste santiere.

Studiu CIES: FC Barcelona, cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei

FC Barcelona este cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei - Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta - arata un studiu al CIES Football Observatory.

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in centrul statiunii montane

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in zona Castelului Cantacuzino, in centrul statiunii montane Busteni. Animalul, care a iesit pe strada in cautare de hrana, a.

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fotbalistii decisivi din Liga 1 Betano

Care sunt fotbalistii decisivi din acest play-off? Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, a analizat meciurile celor 6 echipe pentru a vedea cine a adus cele mai multe puncte.

FABULOS! Notitele lui Mourinho au iesit la iveala... Ce scria The Special One despre Ronaldinho si Messi, inainte de duelurile din Liga Campionilor

O parte dintre notitele cu care Jose Mourinho a pregatit dubla mansa dintre Chelsea si Barcelona din sezonul 2005/2006 au fost facute publice, uimind prind exactitate si profunzime, relateaza.

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

Proiect ALDE: Sase calatorii cu trenul la pret redus pentru pensionarii din agricultura

Deputatul ALDE Alexandru Baisanu a inregistrat la Senat un proiect care propune ca agricultorii care se pensioneaza, cat si ceilalti pensionari sa beneficieze anual de 6 calatorii cu pret redus la jumatate pentru tren, clasa a II-a. Daca nu le vor folosi, atunci vor fi compensati in tichete de masa, transmite Mediafax.

PRESEDINTELE COLUMBIEI: Interventia militara nu este o solutie pentru criza din Venezuela

O interventie militara in Venezuela nu este solutia potrivita pentru a rezolva criza din tara sud-americana, a afirmat presedintele columbian, Ivan Duque, intr-un interviu acordat cotidianului italian Il Sole 24 Ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )