Libnet.ro
UNICEF

07:16

Arges: Incendiu de vegetatie in zona Cetatii Poenari. Mai multe pietre au cazut pe carosabil

B1 B1,
Arges: Incendiu de vegetatie in zona Cetatii Poenari. Mai multe pietre au cazut pe carosabil

Un incendiu de vegetatie a izbucnit duminica in zona Cetatii Poenari din judetul Arges. Potrivit reprezentantilor Centrului Infostrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, incendiul s-a produ. continuă pe B1

VIDEO Arges: Incendiu de vegetatie pe Transfagarasan, n zona Cetatii Poenari; turistii au fost evacuati

Un incendiu de vegetatie a izbucnit duminica dupa-amiaza langa Cetatea Poenari din judetul Arges, turistii aflati in zona fiind evacuati, transmite News. ro. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

VIDEO Arges: Incendiu de vegetatie lnga cetatea Poenari, turistii au fost evacuati

Un incendiu de vegetatie a izbucnit duminica dupa-amiaza langa cetatea Poenari din judetul Arges, turistii aflati in zona fiind evacuati, transmite News. ro. Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Incendiu de vegetatie langa cetatea Poenari

Un incendiu de vegetatie a izbucnit in aceasta dupa-amiaza langa cetatea Poenari din judetul Arges, turistii aflati in zona fiind evacuati, transmite News. ro.

Straniul caz al barbatului din Maramures care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe ori. Ce a vazut mama barbatului intr-o zi

Profesorul Dan Farcas a fost invitatul Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu. Specialistul a povestit straniul caz al barbatului din Maramures, care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe.

Investitorii straini i raspund sefului PSD: Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica

Cele mai multe dintre efectele economice negative reclamate recent de politicieni sunt rezultatul legislatiei adoptate fara o fundamentare economica prin studii de impact ce le-ar fi putut anticipa. FIC si intreg mediul de afaceri au recomandat constant realizarea unor astfel de studii si ne exprimam in continuare deschiderea sa contribuim la acestea, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Consiliul Investitorilor straini. Reactia investitorilor straini vine la doar cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a spus ca majorarea inflatiei este generata si de aceste companii cu capital strain care au majorat preturile cand au observat ca s-au marit veniturile romanilor.

VIDEO Bulgaria: Botez al focului controversat pentru unitatea anti-coruptie - O primarita a fost tinuta ncatusata mai multe ore pe o strada n centrul Sofiei

O primarita de sector din Sofia, capitala Bulgariei, acuzata ca a luat mita 500. 000 de euro, a fost tinuta incatusata mai multe ore pe o strada din centrul capitalei tarii vecine, in fata camerelor de luat vederi, in urma unei operatiuni a noii unitati specializate de lupta impotriva coruptiei, starnind dezbateri intense, scrie AFP.

Bistrita-Nasaud: Un agent a folosit masina de Politie ca sa transporte mai multe bidoane cu zer (VIDEO)

Sambata, un agent de politie imbracat in haine civile a fost surprins langa o fabrica de lapte din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, in timp ce descarca mai multe bidoane cu lichid, ce parea a fi.

Mai multe directii din cadrul Primariei Chisinau au sefi noi. Cine sunt acestia

Primaria municipiului Chisinau anunta ca pe parcursul lunii aprilie au fost operate mai multe operari in structura de personal a institutiei.

Locuri de munca prin reteaua EURES. 1.270 de posturi vacante in strainatate, in Germania cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia lucratorilor romani, prin intermediul retelei Eures, un numar de 1. 270 locuri de munca, cele mai multe in Germania, Malta si Olanda.

Meteo. Avertizari meteo pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile pe raza a opt judete din zona Moldovei, respectiv in localitati din.

ştiri de la B1

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )