Libnet.ro
UNICEF

16:30

in Arges, peste 1300 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte

Adevărul Adevărul,
in Arges, peste 1300 de utilizatori au ramas fara curent electric, iar 58 posturi de transformare a energiei electrice sunt defecte

Traficul rutier a fost restrictionat miercuri noapte pentru autovehiculele de peste 7. 5 tone pe DN73 Valea Mare judetul Arges) - Fundata judetul Brasov). Trei drumuri care traverseaza judetul sunt acoperite cu zapada, iar1330 de utilizatori au ramas fara curent electric. Pana la ora 22. 00, in Arges va fi Cod galben de vreme rea. continuă pe Adevărul

Ninsorile abundente fac probleme. Mii de oameni din toata tara au ramas fara curent electric

Codul portocaliu de ninsoare si viscol face ravagii in Romania. Zeci de mii de oameni din Moldova, Dobrogea, precum si localitatile aflate la poalele muntilor nu au curent electric. Potrivit.

Peste 2.700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza viscolului. in ce zone sunt cele mai grave probleme

Peste 2. 700 de abonati au ramas fara curent electric din cauza vantului puternic. Din cauza conditiilor meteo deosebite au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii E-Distributie Dobrogea.

UPDATE Coduri Galbene si Portocalii de viscol si ninsori: Drumuri inchise, zeci de mii de case fara curent electric / Care e situatia drumurilor inchise sau pe care se circula cu restrictii

Optsprezece judete, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania, se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara. Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 132 de localitati, fiind afectati circa 32. 000 de consumatori. Vezi in articol ce drumuri sunt inchise. ----------------------------UPDATE 20:30 Tulcea: Peste 40 de persoane, salvate de autoritati din autovehiculele blocate de viscol si ninsoareUPDATE 20:00 Trafic feroviar reluat pe Valea Prahovei dupa aproximativ patru ore.

Coduri Galbene si Portocalii de viscol si ninsori: Drumuri inchise, mii de case fara curent electric / Care e situatia drumurilor inchise sau pe care se circula cu restrictii, la ora 13,00

Optsprezece judete, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania, se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara. Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 132 de localitati, fiind afectati circa 32. 000 de consumatori. Vezi in articol ce drumuri sunt inchise. ----------------------------UPDATE 13:55 Care e situatia drumurilor inchise sau pe care se circula cu restrictii, la ora 13,00, potrivit centrului Infotrafic al Politiei RomaneUPDATE 13:40 Directorul ANM, Elena Mateescu: Judetele din Moldova, sub cod portocaliu pana la ora 17. Vom da o noua informare la ora 22. 00UPDATE 13:45 Galati: Un drum judetean este inchis, iar pe alte doua drumuri judetene se circula cu dificultate; sase localitati nu au curent electricUPDATE 11:40 Restrictiile impuse pe DN 1 si DN 1A au fost ridicate.

LIVETEXT Coduri Galbene si Portocalii de viscol si ninsori: Drumuri inchise, zeci de mii de case fara curent electric / Care e situatia drumurilor inchise sau pe care se circula cu restrictii

Optsprezece judete, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania, se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara. Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 132 de localitati, fiind afectati circa 32. 000 de consumatori. Vezi in articol ce drumuri sunt inchise. ----------------------------UPDATE 18:15 Opt tronsoane de drumuri nationale si 12 drumuri judetene, inchise din cauza viscoluluiUPDATE 17:10 Ministrul Energiei: 77. 000 de case si 100 de localitati din trei judete sunt fara energie UPDATE 16:30 Valcea: Vantul puternic a doborat copaci si a luat acoperisuri, inclusiv pe cel al cladirii Casei de Cultura din CalimanestiUPDATE 16:20 Prahova: Trei trenuri de calatori, oprite din cauza unui pom cazut pe liniile electriceUPDATE 13:40 Directorul ANM, Elena Mateescu: Judetele din Moldova, sub cod portocaliu pana la ora 17. Vom da o noua informare la ora 22. 00UPDATE 13:00 Raed Arafat, catre prefecti: Pentru urgentele in zone greu accesibile, va rog, apelati la elicopter, nu asteptati sa intram in noapte. La Iasi, un batran a murit inainte sa ajunga medicii.

IARNA FACE PRAPAD: Accidente in lant, sute de soferi blocati, drumuri inchise, localitati fara curent electric (VIDEO)

Este cod portocaliu de vreme rea in 18 judete din tara, iar viscolul si ninsorile au facut prapad, informeaza B1 TV. Drumuri blocate, localitati ramase fara energie electrica,masini.

Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Avertizarea meteorologica este valabila joi, 18 ianuarie, intre orele 1. 00 si 18. 00 pentru judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. Aici vor fi intensificari ale vantului cu viteze, in general, de 75-85 km/h si temporar va ninge viscolit.

UPDATE Mai multe localitati din judetul Tulcea au ramas fara curent electric. Cod portocaliu valabil pana la ora 18.00

Avertizarea meteorologica este valabila joi, 18 ianuarie, intre orele 1. 00 si 18. 00 pentru judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. Aici vor fi intensificari ale vantului cu viteze, in general, de 75-85 km/h si temporar va ninge viscolit.

Coduri Galbene si Portocalii de viscol si ninsori: Drumuri inchise, mii de case fara curent electric

Optsprezece judete, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania, se afla sub avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara. Alimentarea cu energie electrica este intrerupta in 132 de localitati, fiind afectati circa 32. 000 de consumatori. Vezi in articol ce drumuri sunt inchise. UPDATE 10:55 Iasi: Nu se fac cursuri in 21 de scoli din judet.

Zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman joi, temporar, fara curent electric

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, joi, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie si reparatie, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )