Libnet.ro
UNICEF

01:05

Argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal

Antena3 Antena3,
Argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal

Serban Nicolae a prezentat miercuri seara argumentele si explicatiile PSD pentru modificarile Codului Penal. Este simplu. incep cu deciziile CCR, iar aici dau ca exemplu abuzul in serviciu. Apoi am decizii c. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre modificarile Codului penal: Au ca scop salvarea lui Dragnea si a grupului lui de interese

Deputatul Victor Ponta spune ca modificarile Codului penal nu au fost votate miercuri de parlamentarii Pro Romania, precizand ca acestea au ca scop salvarea lui Liviu Dragnea si a grupului lui de.

Modificarile Codului penal vor fi votate astazi

Proiectul de modificare a Codului penal va fi votat, astazi, in plenul Senatului, in calitate de prima camera sesizata. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor, relateaza News. ro.

Opozitia anunta ca va sesiza CCR n privinta proiectului de lege pentru modificarea Codului penal

Parlamentarii PNL si USR au anuntat marti, dupa sedinta comisiei Iordache, ca vor contesta la CCR modificarile aduse Codului penal, acuzandu-i pe parlamentarii puterii ca nu respecta regulamentul, relateaza Mediafax.

Modificarile Codului penal vor fi de dezbatute

Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat ieri raportul privind modificarile la Codul penal, dupa ce acest proiect a fost aprobat de Senat, transmite Agerpres.

Opozitia anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala modificarile Codului penal

Parlamentarii opozitiei au anuntat ca vor contesta la Curtea Constitutionala modificarile la Codul penal care au fost aprobate luni in comisia Iordache, informeaza Mediafax. Liberalii si cei de la USR ii.

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, iar joi ar urma sa fie votul final

Proiectul de lege pentru modificarea Codului penal intra miercuri in dezbaterea Camerei Deputatilor, in procedura de urgenta, iar joi ar urma sa fie votul final, dupa care actul normativ va merge la presedinte pentru promulgare. Un nou protest fata de modificarile Codului penal este anuntat in Piata Victoriei din Capitala de la ora 19. 00, sub sloganul Ziua Decisiva pentru Romania! Protest, nu plimbare!.

Protest anuntat n Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat proiectul PSD-ALDE de modificare a Codului Penal

Comunitatea Facebook Coruptia Ucide anunta un protest in Piata Victoriei sub lozinca Depinde si de noi. Nu s-a terminat. Hai in strada!, intre orele 15:30 si 23:00, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament.

Modificarea Codului penal pe intelesul tuturor. Cei patru pasi prin care PSD a dezincriminat aproape total abuzul in serviciu

Comisia Iordache a ciuntit Codul penal astfel incat infractiunea de abuz in serviciu a fost golita de continut. Daca legea nu va fi respinsa de CCR, Liviu Dragnea scapa de condamnare, iar alti politicieni scapa de dosare. intrebat care sunt argumentele PSD pentru modificarea Codului penal, Eugen Nicolicea, cel care a redefinit abuzul in serviciu, a raspuns in limbaj de mahala. Opozitia critica dur noile prevederi.

VIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Peste 3.000 de persoane au manifestat. Tensiuni cu jandarmii. Circulatie blocata. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori UPDATE

Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. ____________UPDATE 22:30 Cateva sute de oameni mai protesteaza la aceasta ora. Circulatia este blocata in continuare. UPDATE 22:00 La multi ani, Liviule / Aici vom fi zi de zi / PSD - ciuma rosie - mai scandeaza manifestantii. UPDATE 21:53 imbranceli intre protestatari si jandarmiUPDATE 21:32 Circulatia ramane in continuare blocata. UPDATE 21:13 Unele grupuri au inceput sa paraseasca piataUPDATE 20:44 Aproape 3. 000 de oameni s-au adunat la protestul din Piata Victoriei. UPDATE 20:36 Apare un camion al Jandarmeriei cu garduri si se huiduie puternicUPDATE 20:33 Cativa oameni biciclisti, precum si o femeie in carucior) s-au asezat pe carosabil intre garduri si trotuarul din fata Guvernului.

UPDATE VIDEO Protest n Piata Victoriei, dupa adoptarea Codului Penal. Peste 3.000 de persoane au manifestat. Tensiuni cu jandarmii. Repetenti si infractori, nu va vrem conducatori

Peste 3 mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat astazi, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege PSD-ALDE de modificare a Codului Penal, dupa o procedura accelerata in Parlament. Oameni au scandat La multi ani, Liviule / Aici vom fi zi de zi / PSD - ciuma rosie. Nu au lipsit incidentele cu jandarmii care au incercat sa blocheze trecerile de pietoni, tensiunea in Piata fiind una ridicata dupa ce protestatari au reusit sa blocheze circulatia pe bulevardele Aviatorilor si Kiseleff. ____________UPDATE 23:50 Jandarmii s-au retras. In Piata mai sunt circa 50 de oameni care blocheaza in continuare bulevardul Kiseleff.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )