Libnet.ro
UNICEF

09:30

Armata SUA se pregateste pentru uraganul Maria VIDEO

Adevărul Adevărul,
Armata SUA se pregateste pentru uraganul Maria VIDEO

Trupele americane s-au mobilizat pentru a interveni in sprijinul populatiei afectate de uraganul Maria. Joint Task ForceLeeward Islands JTF-LI) a deplasat forte in Estul Marii Caraibe, regiune afectata deja de Uraganul Irma. continuă pe Adevărul

VIDEO Armata SUA se pregateste pentru uraganul Maria

Trupele americane s-au mobilizat pentru a interveni in sprijinul populatiei afectate de uraganul Maria. Joint Task ForceLeeward Islands JTF-LI) a deplasat forte in Estul Marii Caraibe, regiune afectata deja de Uraganul Irma.

VIDEO UPDATE Uraganul Maria a devastat Dominica in proportie de 90% si a ucis 6 oameni. Furtuna de categorie maxima loveste acum St. Croix si se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Maria, al doua furtuna de putere maxima ce a lovit Caraibele luna aceasta, a ucis cel putin o persoana in Guadelupe si se apropie amenintator de Insulele Virgine si de Puerto Rico, dupa ce a distrus micuta insula DOminica, informeaza Reuters. 25 Centrul SUA pentru uragane anunta ca St. Croix este lovita de vanturi cu viteza de 144 km. pe ora si ca rafalele ating si 204 km/h.

FOTO VIDEO Caraibele, lovite din nou. Uraganul Maria a ajuns in Dominica si se indreapta spre Puerto Rico

Uraganul Maria a ajuns, marti, pe tarmul insulei Dominica din Caraibe, dupa ce a fost catalogat drept o furtuna de categoria cinci, conform Centrului National pentru Uragane al SUA.

SUA: Uraganul Maria a devenit unul de categorie 5, maxima, potential CATASTROFAL

Uraganul Maria a atins luni categoria maxima pentru acest gen de fenomen, 5, cu vanturi ajungand la 260 km/h si ameninta iminent Caraibe, state plasate deja in stare de alerta. Uraganul.

Stare de urgenta. Uraganul Maria nu se opreste si loveste din nou. Ce zona se afla in stare de alerta

Uraganul Maria a ajuns miercuri deasupra insulei Puerto Rico insotit de rafale de vant de 250 km/h, a anuntat Centrul national al uraganelor NHC) din SUA, relateaza DPA, AFP si Reuters. Ochiul.

Uraganul Maria loveste Puerto Rico. Avertizare uluitoare: E mai devastator decat Irma (VIDEO)

Miercuri, ochiul uraganului Maria atinge insula principala Puerto Rico. Pe internet au aparut mai multe filamari si imagini care arata cat de puternic este uraganul Maria, care ajunge la categoria 4.

Dupa ce a ucis o persoana in Guadelupe, uraganul Maria se apropie de Insulele Virgin si Puerto Rico (VIDEO)

Uraganul Maria, una dintre furtunile de categoria 5, a lovit luna aceasta Caraibele, a luat viata unei persoane in Guadelupe si se indreapta cu putere spre Insulele Virgin si Puerto Rico. De asemenea, a.

VIDEO Uraganul Maria a distrus Dominica, a ucis o persoana in Guadelupe, si se apropie de Virgin Island si Puerto Rico

Uraganul Maria, al doua furtuna de putere maxima ce a lovit Caraibele luna aceasta, a ucis cel putin o persoana in Guadelupe si se apropie amenintator de Insulele Virgin si de Puerto Rico, dupa ce a distrus micuta insula DOminica, informeaza Reuters.

Uraganul Maria provoaca o pana de curent pe intreaga Insula Puerto Rico

Uraganul Maria a lasat fara curent electric intreaga Insula Puerto Rico, pe care locuiesc aproximativ 3,5 milioane de oameni, au anuntat oficiali din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta, relateaza BBC News.

Uraganul Maria, de categorie 5, a lovit insula Dominica, smulgand acoperisul casei premierului

Uraganul Maria, a carui intensitate a ajuns la categoria cinci, potential catastrofala, a lovit insula Dominica, din Caraibe, insotit de rafale de vant de pana la 260 de kilometri pe ora, relateaza BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )