Libnet.ro
UNICEF

22:00

Armele inteligente de care ar avea nevoie si Politia Romana

Playtech Playtech,
Armele inteligente de care ar avea nevoie si Politia Romana

In lume exista deja o multime de dispozitive inteligente, insa cand vine vorba de arme, situatia este ceva mai complicata. Startul dezvoltarii acestei industrii l-ar putea da chiar armata. continuă pe Playtech

Politia Romana, un nou semnal de alarma: V-ati intrebat de ce doar persoanele in varsta cad prada metodei Accidentul?

Politia Romana trage un nou semnal de alarma cu privire la metoda Accidentul, escrocheria care a lasat mii de romani fara bunuri si bani agonisiti o viata intreaga. Metoda accidentul V-ati.

Cu ce boala grea a fost diagnosticat fratele Andrei. Sandel Mihai ar avea nevoie de o operatie complicata

Cu ce boala grea a fost diagnosticat fratele Andrei, Sandel Mihai? El ar avea nevoie de o operatie complicata. Cu ce boala grea a fost diagnostical fratele Andrei, Sandel Mihai? Andra s-a nascut intr-o familiei traditionalista si are trei frati: Aura, Diana si Sandel. Cu cel din urma publicul din Romania este familiarizat, caci deseori .

Gabriel a vrut sa-si apere tatal, care avea un conflict cu un cumatru. Fara sa se gandeasca macar o clipa la ce avea sa urmeze, adolescentul de 15 ani a devenit criminal

Gabriel a vrut sa-si apere tatal, care avea un conflict cu un cumatru. Fara sa se gandeasca macar o clipa la ce avea sa urmeze, adolescentul de 15 ani a devenit criminal. Tanarul a luat un cutit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )