Libnet.ro
UNICEF

22:00

ASA ceva este FARA PRECEDENT! Faimoasa prezentatoare TV, BATUTA iN DIRECT! Imagini SOCANTE cu atacul (VIDEO)

B1 B1,
ASA ceva este FARA PRECEDENT! Faimoasa prezentatoare TV, BATUTA iN DIRECT! Imagini SOCANTE cu atacul (VIDEO)

Monica Benavent a avut parte de un moment neplacut, chiar in timp ce era live! REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMAN ADEVARAT TREBUIE SA VADA ACESTE 50 DE POZE !!! Reporterita de la postul Gol TV a primit o. continuă pe B1

Unul dintre co-fondatorii Facebook cere spargerea companiei: Puterea lui Mark Zuckerberg este fara precedent

Unul dintre co-fondatorii Facebook, Chris Hughes, cere autoritatilor americane sa sparga compania in mai multe firme mai mici, avertizand ca in acest moment seful retelei sociale, Mark Zuckerberg, are o putere fara precedent, ne-americana si o influenta uluitoare in societate si in politica ca urmare a monopolului in domeniul social network.

Criza de securitate fara precedent! Platforme de schimb valutar cu monede Bitcoin, afectate

Una dintre cele mai mari platforme de schimb valutar crypto din lume trece se confrunta cu o criza de securitate fara precedent. Compania a anuntat ca a fost tinta unui atac cibernetic, in urma caruia hackerii au furat criptomonede Bitcoin in valoare de 41 de milioane de dolari. Este vorba despre compania Binance, de la [] .

Vosganian: Mitingurile sunt normale, ceea ce nu e normal e huiduiala si huliganeala / Se plange ca a fost injurat: V-ati minuna. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva

Liderul ALDE Iasi sustine ca joi, in Piata Unirii din Iasi, unde s-au aflat aproximativ 6. 000 de protestatari, ca reactie la mitingul PSD, ar fi fost o sarbatoare daca nu se huiduiau. El a mai sustinut ca mitingurile sunt normale, dar nu sunt normale huiduiala si huliganeala si s-a plans ca a fost injurat: V-ati minuna. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )