Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa am trait Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu a fost prima reprezentanta a Romaniei care a evoluat in turul doi de la Australian Open in acest an. continuă pe Online Sport

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open (miercuri, 8:00)

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

Petra Kvitova a cstigat turneul de la Sydney, dupa o lupta crncena cu Ashleigh Barty

Petra Kvitova 8 WTA) s-a impus in finala de la Sydney, dupa o partida dificila impotriva lui Ashleigh Barty 15 WTA), scor 1-6, 7-5, 7-63). Jucatoarea ceha a revenit in setul decisiv de la 0-3, a ratat de doua ori sansa de a inchide meciul pe propriul serviciu, insa a reusit in cele din urma sa castige al 26-lea titlu din cariera al doilea la Sydney). Barty a pierdut a doua finala consecutiva la turneul australian, dupa un meci intens care a durat doua ore si 19 minute.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )