Libnet.ro
UNICEF

10:00

Asa am trait Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Simona Halep a debutat, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video . continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai (marti, 12:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai (dupa 13:00)

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard la Dubai

Simona Halep debuteaza, marti, in turneul WTA Premier 5 de la Dubai contra canadiencei Eugenie Bouchard. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, disputa dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard urmand sa fie a treia de pe arena centrala se va disputa undeva dupa ora 12:00). Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Asa am trait Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Doha. Finala intrerupta din motive medicale!

Simona Halep a disputat prima finala din 2019, la Doha in Qatar, contra lui Elise Mertens din Belgia. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video.

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep a intalnit-o pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

WTA Dubai: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Eugenie Bouchard si Vera Lapko

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 3, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul Eugenie Bouchard Canada) vs Vera Lapko Belarus).

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

FOTO Eugenie Bouchard a aruncat din nou internetul in aer! Cum s-a pozat canadianca de Valentines Day

Eugenie Bouchard nu mai sperie nicio adversara pe terenul de tenis, insa continua sa faca valuri pe retelele de socializare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )