Libnet.ro
UNICEF

13:15

Asasinarea sefului programului nuclear iranian. O operatiune care risca sa complice munca lui Joe Biden

Adevărul Adevărul,
Asasinarea sefului programului nuclear iranian. O operatiune care risca sa complice munca lui Joe Biden

Asasinarea omului de stiinta iranian Mohsen Fakhrizadeh, un act atribuit Israelului, risca sa inflameze tensiunile din Orientul Mijlociu si sa complice munca presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, care si-a manifestat intentia de a relua dialogul cu regimul de la Teheran, comenteaza AFP. continuă pe Adevărul

Digi24: Posibilele motivatii din spatele asasinarii sefului programului nuclear iranian

Presa din Iran a incercat, anterior asasinarii sale, sa minimalizeze importanta lui Fakhrizadeh, prezentandu-l drept un savant si cercetator implicat in dezvoltarea unui prototip de test local pentru Covid-19. insa Fakhrizadeh era insotit constant de mai multe garzi de corp, fapt ce indica seriozitatea cu care Iranul incerca sa il protejeze.

Directorul programului nuclear iranian a fost asasinat in apropiere de Teheran. Cine era Mohsen Fakhrizadeh

Mohsen Fakhrizadeh, directorul programului nuclear al Iranului, a fost asasinat vineri, 27 noiembrie,la Teheran, conformTimes of Israel. Iranul considera atacul un act de.

Directorul programului nuclear iranian, asasinat in apropiere de Teheran.Un act terorist!

Un om de stiinta de rang inalt care lucra in sectorul nuclear in Iran a murit din cauza ranilor, in urma unui atac asupra vehiculului sau, comis de catre niste teroristi inarmati, in apropiere de Teheran, a anuntat Ministerul iranian al Apararii intr-un comunicat, relateaza AFP.

SEFUL AGENTIEI NUCLEARE IRANIENE: Asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh nu va opri programul nuclear iranian

Seful agentiei nucleare iraniene, Ali-Akbar Salehi, s-a angajat astazi ca uciderea omului de stiinta din domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh sa nu opreasca si sa nu diminueze progresul programului nuclear al tarii.

AFP. Iranul se gandeste la o riposta dupa asasinarea cercetatorului in domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh

Teheranul reflecta duminica la riposta sa in urma asasinarii - atribuita Israelului - a unui eminent fizician nuclear iranian, caruia autoritatile i-au adus un omagiu religios special inainte de inhumare, luni, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )