Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ascensiunea femeilor in lumea spionajului, in Israel si SUA. Cine este Avril Haines, nominalizarea lui Biden la sefia serviciilor de informatii

Adevărul Adevărul,
Ascensiunea femeilor in lumea spionajului, in Israel si SUA. Cine este Avril Haines, nominalizarea lui Biden la sefia serviciilor de informatii

Femeile par sa preia conducerea lumii spionajului in America, ca si in Israel, relateaza Jerusalem Post intr-un articol dedicat ascensiunii femeilor in serviciile de informatii. Presedintele ales al SUA Joe Biden a nominalizat-o pe Avril Haines la sefia serviciilor de informati nationale, prima femeie intr-un asemenea post. in prezent, CIA este condusa de o femeie, Gina Haspel. continuă pe Adevărul

Cine este Antony Blinken, al doilea cel mai puternic om din administratia SUA

Antony John Blinken s-a nascut pe data de 16 aprilie, in anul 1962. Este un oficial guvernamental american care a functionat ca secretar adjunct de stat al SUA in perioada 2015-2017 si consilier adjunct pentru securitate nationala in perioada 2013-2015 sub conducerea presedintelui Barack Obama. Blinken este acum analist de afaceri globale pentru CNN si .

Cadetul Anului in Anglia e o romanca. Cine este Andreea Vladeanu

Andreea Vladeanu a fost desemnata de Politia Metropolitana din Londra cadetul anului. Tanara romanca a primit acest titlu in semn de recunoastere a devotamentului fata de combaterea violentei in randul tinerilor. Cine este Andreea Vladeanu, cadetul anului in Anglia Tanara romanca, Andreea Vladeanu in varsta de 18 ani, a castigat distinctia de cadet al anului .

Cine este Catalin Mitulescu, sotul actritei Ada Condeescu. Cei doi vor deveni parinti in curand

Regizorul Catalin Mitulescu si actrita Ada Condeescu sunt impreuna de 10 ani. Cei doi au impreuna o fetita, iar peste cateva luni vor deveni din nou parinti. Cine este Catalin Mitulescu,.

Abia acum am aflat cine este noul presedinte al Americii: Rezultatul este acum evident

In urma cu cateva ore, Michigan a declarat rezultatul oficial al alegerilor din SUA, amplificand soarta deja pecetluita a scrutinului de acum cateva saptamani dintre Joe Biden si Donald.

Cine este Antony Blinken. Fostul consilier al lui Barack Obama va fi numit Secretar de Stat in administratia Biden

Antony Blinken, fost consilier al lui Barack Obama, aparator al aliantelor globale si cel mai apropiat consilier de politica externa al presedintelui ales, Joe Biden, este asteptat sa fie nominalizat la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )