Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ce se ascunde printre vesmintele moastelor Sfintei Parascheva. Multi spun ca e un blestem greu, de sute de ani

Playtech Playtech,
Ce se ascunde printre vesmintele moastelor Sfintei Parascheva. Multi spun ca e un blestem greu, de sute de ani

Crestinii ortodocsi o praznuiesc pe Sfanta Cuvioasa Parascheva in fiecare an pe data de 14 octombrie. Cei care i-au atins moastele sustin ca viata lor s-a schimbat complet, iar unii dintre ei marturisesc ca au fost vindecati de boli grele. Sfanta Parascheva poarta insa si un blestem care dateaza din anul 1641. Moastele Sfintei Parascheva . continuă pe Playtech

Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva. Ce au facut pelerinii la moastele Sfintei Parascheva de la Iasi

Hramul Sfintei Parascheva se sarbatoreste luni, 14 octombrie, in Iasi, unde este asteptat cel mai mare val de pelerini. Ce au facut acestia la moastele Cuviosei? Hramul Sfintei Parascheva, 14 octombrie. Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva Cuvioasa Parascheva, in greaca Sfanta Vineri, cunoscuta si sub numele de Parascheva, este o sfanta venerata in .

Hramul Sfintei Parascheva. Numar record de credinciosi la racla cu moastele sfintei Cuvioase

incepe cea mai importanta zi, la Iasi! Hramul Sfintei Parascheva se sarbatoreste astazi, iar in oras este asteptat cel mai mare val de pelerini. Pana.

9 lucruri pe care nu trebuie sa le faci in ziua Sfintei Parascheva. Aduc mare ghinion

Sunt si cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci maine sub nicio forma. Trebuie sa stiti in primul rand ca pe data de 14 octombrie, Biserica Ortodoxa o praznuieste pe Sfanta Parascheva. Iar mii si mii de oameni iau cu asalt Iasiul, acolo unde se afla moastele Sfintei, respectiv la Catedrala Mitropolitana. Oamenii .

Zeci de mii de credinciosi la Iasi, de hramul Sfintei Parascheva. Numarul pelerinilor creste de la o ora la alta

Pelerinajul prilejuit de hramul Sfintei Parascheva a inceput oficial vineri dimineata, cand erau asezati la coada aproximativ 15. 000 de credinciosi, asteptand ca racla cu moastele Sfintei sa fie purtata in jurul Catedralei Metropolitane. La aceasta ora, numarul pelerinilor depaseste 20.

Viorica din Iasi a lasat o moneda in racla unde se se aflau moastele Sfintei Parascheva. Ce s-a intamplat imediat dupa aceea, a uimit pe toata lumea: E minune dovedita!

Viorica esteo simpla femeie din Iasi siuna dintre numeroasele credincioase care au ajuns la racla cu moastele Sfintei Parascheva sipentru care s-a intamplat o mica minuneminune, dupa ce a.

Incident socant. Un barbat a lesinat dupa ce s-a rugat la moastele Sfintei Parascheva

Un batran alesinat dupa ce s-a inchinat la racla cu moastele Sfintei Parascheva. Barbatul asteptase ore in sir la coada. Acesta a cazut si s-ar fi lovit cu capul de asfalt. Un echipaj.

Grav accident in drum spre pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva: trei persoane au ajuns la spital

Un grup de pelerini din judetul Galati, care se indreptau la moastele Sfintei Parascheva a fost implicat intr-un grav accident pe raza judetului Vaslui, in apropiere de Ratesu Cuzei.

Musulmanul care s-a rugat la racla Sfintei Parascheva de la Iasi. Sunteti cel mai norocos oras ca aveti moastele aici

Un barbat din Istanbul s-a numarat printre miile de pelerini care au trecut vineri pe la racla Cuvioasei Parascheva. Musulmanul de 34 de ani are probleme de sanatate si vine pentru a cincea oara la Iasi sa se roage la moaste.

Subiectele zilei: Tiriac opreste constructia caii ferate dintre Gara de Nord si Aeroportul Otopeni; Zeci de mii de oameni s-au inchinat la racla Sfintei Parascheva, in prima zi a pelerinajului de la Iasi

Ce sanse are decalogul de masuri al mini-guvernarii PNL sa devina realitate. Liberalii vor sa plece la drum intr-o mini-guvernare de cateva luni sau un an, avand printre obiective. Cristian Tudor Popescu: Sufletul PSD-ului asa arata, oamenii astia se detesta pana la ura intre ei. Ceea ce mi-a dat un fior, in stenogramele acestea, e preocuparea.

Zecile de mii de pelerini asteapta si 13 ore la coada ca sa treaca pe la racla Sfintei Parascheva, la Iasi

Pelerinajul prilejuit de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva continua la Iasi. Numarul credinciosilor care au trecut pe la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva este in continua crestere, ca si numarul pelerinilor care stau la coada asteptand sa se inchine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )