Libnet.ro
UNICEF

18:00

ASF: Cinci companii controleaza aproape 58% din piata asigurarilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF: Cinci companii controleaza aproape 58% din piata asigurarilor

Piata asigurarilor din Romania este caracterizata de un grad mediu spre ridicat de concentrare, in contextul in care cinci companii controleaza aproape 58% din piata, iar liderul pietei a devenit City Insurance, cu o cota de 13,72%, potrivit datelor publicate azi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). continuă pe Ziarul Bursa

Doi asiguratori cu probleme controleaza peste 57% din piata RCA

Doua companii de asigurare situate pe primele locuri in topul petitiilor venite din partea celor care au incheiat polite de asigurare auto obligatorii detin mai mult de jumatate din piata RCA, se arata intr-un raport dat joi publicitatii de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste n imobile mai vechi de 34 de ani (sondaj IRSOP)

Aproape jumatate din populatia oraselor locuieste in imobile mai vechi de 34 de ani, iar procentul este mai mare in randul persoanelor cu venituri mici, se arata intr-un studiu realizat de IRSOP pentru Asociatia Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania ABDLR). Reamintim ca, desi noa lege privind contractele de economisire-creditare a fost publicata in luna iulie, nici pana acum nu s-au dat si normele care sa o faca pe deplin operationala, cele doua institutii care opereaza pe acest segment- BCR BpL si Raiffeisen BpL neputand incheia noi contracte.

Ajutor de stat pentru cinci companii: Automobile Dacia primeste 115,8 milioane de lei

Ministerul Finantelor a semnat luni inca cinci acorduri de finantare in baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor majore, stabilita prin HG 807/2014. Printre beneficiari este Automobile Dacia, care primeste 115,8 milioane de lei. in total, in acest an, au fost semnate 14 acorduri de finantare, bugetul total alocat schemei de ajutor de stat fiind de 1,6 miliarde lei.

The Ho-Ho-Ho effect: Craciunul are implicatii semnificative pentru jucatorii din piata imobiliara, in special retail si spatii de birouri

In luna decembrie, Romania obtine rezultate foarte bune pentru vanzarile din supermarketuri, hipermarketuri sau discountere, precum si la vanzarile de cadouri, retailerii din centrele comerciale inregistrand incasari generoase. Preferintele.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )