Libnet.ro
UNICEF

18:30

ASF: Vaccinul impotriva COVID-19 ia din stralucirea aurului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF: Vaccinul impotriva COVID-19 ia din stralucirea aurului

Analizele efectuate de expertii Autoritatii de Supraveghere Financiara au relevat faptul ca, in ultima perioada, cotatia aurului pe bursele internationale a scazut brusc, pe fondul informatiilor referitoare la productia vaccinurilor impotriva COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

ASF: Vaccinul impotriva COVID-19 ia din stralucirea aurului

Cotatia aurului pe bursele internationale a scazut brusc, in ultima perioada, pe fondul informatiilor referitoare la productia vaccinurilor impotriva COVID-19, releva analizele efectuate de expertii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

Tataru: Vaccinul impotriva Covid se va face sezonier, ca si cel antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva Covid se va face in Romania sezon.

Ministrul Sanatatii sustine ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca vaccinul impotriva noului coronavirus se va face sezonier, ca si vaccinul antigripal.

Noi detalii despre vaccinul impotriva coronavirus: cand te vei putea vaccina in Romania

Foarte multi romani abia asteapta sa puna mana pe vaccinul impotriva noului coronavirus. Altii sunt foarte reticenti in ceea ce priveste imunizarea in masa. Mai multe detalii despre.

Londra cere MHRA sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 al AstraZeneca

Marea Britanie a cerut azi Agentiei britanice de reglementare a medicamentelor si produselor din domeniul sanatatii MHRA) sa evalueze vaccinul impotriva covid-19 dezvoltat de catre Universitatea Oxford si AstraZeneca in vederea comercializarii acestuia.

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferenta dintre vaccinul produs de Pfizer si cel produs de AstraZeneca? Daca as putea sa aleg, cu care ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )