Libnet.ro
UNICEF

20:45

O asistenta de la Spitalul Orasenesc Bals a murit din cauza noului coronavirus

B1 B1,
O asistenta de la Spitalul Orasenesc Bals a murit din cauza noului coronavirus

Inca un cadru spitalicesc cade victima coronavirusului. Este vorba despre o asistenta medicala in varsta de 47 de ani din orasul Bals, judetul Olt, care a decedat in urma infectarii cu. continuă pe B1

O familie din Arad a murit din cauza frigiderului. Ce s-a intamplat peste noapte e socant

O familie din Arad a murit din cauza frigiderului. Tragedia a avut loc in localitatea Andrei Saguna din judetul Arad, unde un barbat si o femeie, ambii de 75 de ani, au decedat, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce casa le-a luat foc din cauza unui scurtcircuit produs de frigider. Tragedie in Arad.

Un pompier din Valcea a murit din cauza infectiei cu Covid-19. Barbatul a fost confirmat in 13 octombrie, iar starea i s-a agravat

Un pompier din judetul Valcea care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 a murit, luni seara, la spital. Barbatul a fost confirmat in data de 13 octombrie, a ramas initial la domiciliu, dar.

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din Constanta, Octavian Dumitru Unc, a murit, sambata dimineata, dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, transmite Mediafax.

Un politist de 44 de ani din Galati a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Un politist local, in varsta de 44 de ani, din Galati, a murit, in noaptea de vineri spre sambata, infectat cu SARS-CoV-2, potrivit Mediafax. Acesta fusese confirmat in 15 octombrie, dupa ce, din 10 octombrie, se izolase pentru ca avea simptome ale bolii, insa nu a mers la spital.

inca un colegiu din Buzau a fost inchis din cauza noului coronavirus

In urmatoarele doua saptamani, cei aproape 1. 500 de elevi ai Colegiului National Mihai Eminescu din Buzau vor participa la ore din fata calculatorului. Unitatea scolara s-a inchis luni, dupa confirmarea a mai mult de trei cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

Bunicul Luizei Melencu isi pune viata in pericol din cauza lui Gheorghe Dinca. Gestul lui disperat

Disparuta fara urma, asa a ramas Luiza Melencu pentru autoritati. Marturii stranii, vesti care o anunta vie in Italia, ancheta tarzie si drama parintilor. Astazi, la un an si jumatate de la evaporare sa, procesul principalului suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, este departe de a se fi terminat. Revoltat de actiunile autoritatilor, bunicul fetei .

Targul de Craciun de la Frankfurt, anulat din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2

O veste trista pentru toti cei care iubesc sarbatorile de iarna. Targul de Craciun de la Frankfurt a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri de infectare cu SARA-CoV-2. Pe fondul restrictiilor,.

EXCLUSIV Monica Gabor, executata silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a bagat-o afaceristul in necazuri

O firma de recuperare creante i-a dat in judecata pe cei doi fosti soti si le cere sa isi imparta bunurile comune, pentru a-l putea executa silit pe omul de afaceri. A ajuns la sapa de lemn S-a numarat printe bogatasii Romaniei si a aratat ani la rand ca traieste la cel mai inalt nivel: .

CORONAVIRUS |Targul de Craciun de la Strasbourg, anulat din cauza Covid-19. O astfel de masura s-a mai luat doar in perioada razboiului

Cel mai popular targ de Craciun din Franta, din orasul Strasbourg, a fost anulat joi din cauza transmiterii accelerate a coronavirusului in zona. Autoritatile orasului au declarat ca situatia de sanatate se.

JUDETUL BRASOV: inca un primar proaspat ales isi pierde mandatul din cauza incompatiblitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv pe 21 octombrie recursul intentat de primarul comunei Bunesti, Mircea Palasan, impotriva unei decizii a Agentiei Nationale de Integritate ANI) din 1 Martie 2017, potrivit unui comunicat comun al USR PLUS si FDGR.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )