Libnet.ro
UNICEF

09:15

Burse pentru scolarii din Medgidia si Cogealac. Primarii care se laudau cu grija pentru populatie, obligati de instanta sa dea copiilor banii cuveniti

Adevărul Adevărul,
Burse pentru scolarii din Medgidia si Cogealac. Primarii care se laudau cu grija pentru populatie, obligati de instanta sa dea copiilor banii cuveniti

In premiera in Romania, un consiliu local e obligat sa acorde burse pentru elevi pentru semestrul trecut. Victoria a fost obtinuta de Asociatia Elevilor din Constanta, care a dat in judecata administratia unui oras care ignora drepturile propriilor copii. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, apel pentru romanii din Italia: Evitati deplasarile care nu sunt necesare

Ludovic Orban a facut un apel, luni seara, la romanii aflati in Italia, carora le-a transmis sa nu mai vina in Romania in perioada urmatoare, pe cat posibil, pentru a limita pericolul aparitiei coronavirusului in Romania.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

Mesajul unui roman pentru conationalii din Italia: Ramaneti acolo! Daca ajunge coronavirusul in Romania, va fi dezastru!

Un roman transmite un avertisment conationalilor sai din Italia care ar putea lua decizia sa se intoarca in tara de teama coronavirului.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

Tokyo a amanat pregatirea voluntarilor pentru JO din cauza coronavirusului

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo au amanat pregatirea voluntarilor pentru competitie din cauza temerilor legate de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )