Libnet.ro
UNICEF

18:00

Asta da BOMBA! Teo Tradafir a publicat o iNREGISTRARE cu ea si MIRCEA BADEA, din 1998! A IESIT TOTUL la iveala

B1 B1,
Asta da BOMBA! Teo Tradafir a publicat o iNREGISTRARE cu ea si MIRCEA BADEA, din 1998! A IESIT TOTUL la iveala

Teo Trandafir si Mircea Badea au fost colegi multi ani, dar si prieteni foarte buni! De curand, Teo a publicat pe Instagram un clip video in care apare alaturi de Mircea Badea, in timp ce canta o melodie,. continuă pe B1

Mircea Badea, mesaj jignitor pentru Laura Codruta Kovesi! Ce i-a transmis

Mircea Badea a transmis, pe o retea de socializare, un mesaj special pentru Kovesi. Din pacate, acesta a fost jignitor, motiv pentru romanii care o apreciaza pe fosta sefa DNA au sarit in apararea acesteia. Ce a scris jurnalistul despre cea care azi a mai dat o speranta Romaniei? Mircea Badea, mesaj jignitor la adresa .

Mircea Badea, stare de panica in emisiune: As suna la 112, cautati-l si salvati-l

Mircea Badea, critic constant al puterii politice din Romania, a spus in emisiunea sa ca ar suna la 112. Din ce motiv s-a asternut panica in show-ul sau? Mircea Badea, stare de panica in emisiune Mircea Badea, cunoscut ca fiind critic constant al puterii politice din Romania, prezinta emisiuna in gura presei, la Antena 3.

Mircea Badea a lansat un nou atac devastator la USR: Atat de penibili!

Mircea Badea a lansat un nou atac devastator la adresa USR, in urma reluarii numaratorii voturilor de la alegerile interne. Dupa ce Ionut Mosteanu a afirmat ca au existat probleme de soft si buletinele de vot nu au fost scanate corect, prezentatorul de la Antena 3 a comentat amuzat subiectul. Mircea Badea a lansat un .

Mircea Badea: Noi traim in tara in care presedintele Romaniei a inventat o hotarare a Curtii Constitutionale. Nu exista nimic mai tare pe planeta

Mircea Badea a criticat declaratia sustinuta miercuri seara de presedintele Klaus Iohannis, acuzandu-l ca a inventat o hotarare a Curtii Constitutionale. Noi traim in tara in care presedintele.

Alarma in emisiunea lui Mircea Badea: As fi sunat la 112. E o zi in care iti pui intrebarea daca presedintele Romaniei are toate tiglele pe casa

Alarma a sunat miercuri seara, la emisiunea in Gura Presei. Mircea Badea sustine ca e una dintre cele mai teribile zile pe care le are Romania, iar Klaus Iohannis nu are toate tiglele pe casa Este,.

Mircea Badea: Ba esti, nebun, pai ce am facut ma, Bobita, ma? - VIDEO

Mircea Badea a vorbit in emisiunea In gura presei despre un articol care face referire la grupul din Parlamentul European ,condus de Dacian Ciolos. Este vorba despre Renew Europe care are indoieli serioase legate de Rovana Plumb, pr.

Mircea Badea, poezie despre discursul presedintelui Iohannis: Eu stateam drept in picioare si citeam pe burta intins

Mircea Badea a prezentat o poezie luni seara, cu privire la discursul pe care Klaus Iohannis l-a avut la scoala de vara a tinerilor liberali. Pe data de 14, ma uitam la televizor si, uitandu-ma eu asa la.

ştiri din Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )