Libnet.ro
UNICEF

17:15

Astazi se deschide metroul din Drumul Taberei, care trebuia sa fie gata in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Astazi se deschide metroul din Drumul Taberei, care trebuia sa fie gata in 2015

Bucurestenii vor putea circula, incepand de marti, 15 septembrie, pe Magistrala 5 de metrou, sectiunea Raul Doamnei - Eroilor, inclusiv Valea Ialomitei, a anuntat Metrorex. continuă pe Wall-Street Ro

A venit ziua cea mare: se deschide circulatia la metroul din Drumul Taberei. Care e programul

Circulatia la metroul din Drumul Taberei va fi deschisa marti, 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor. intre timp, Metrorex a publicat si programul dupa care vor circula.

Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, gata de inaugurare

Metroul din Drumul Taberei este aproape gata de inaugurare, potrivit anuntului facut de autoritati. Cu toate acestea, deschiderea oficiala depinde de semnarea procesului verbal de receptie. Aceasta procedura, la.

in cati ani a fost construit metroul din Drumul Taberei? Care au fost piedicile care au intarziat finalizarea Magistralei 5

Metroul din Drumul Taberei este dat in folosinta marti, 15 septembrie, dupa aproape 12 ani de la inceperea proiectului. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de retea si la 63.

Metroul din Drumul Taberei a fost deschis azi. Cati kilometri are Magistrala 5

Metroul din Drumul Taberei care va fi inaugurat marti, 15 septembrie, are o lungime totala de 7 kilometri. De asemenea, nu mai putin de 10 statii au fost construite pe aceasta magistrala. Prin inaugurarea.

Metroul din Drumul Taberei s-a deschis astazi, la aproape 9 ani de la inceperea lucrarilor Presedintele si premierul, la inaugurare. Iohannis: Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei s-a deschis marti, la aproape 9 ani de la inceperea lucrarilor. De la inaugurare nu au lipsit presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Seful statului a spus ca este cea mai mare realizare de dupa Revolutie si a laudat Guvernul Orban, spunand ca aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor. Bucurestenii vor putea circula cu metroul din Drumul Taberei dupa ora 14. 00, iar ministrul Bode a precizat ca accesul pe aceasta magistrala va fi liber astazi, pana la ora 23.

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

Ce program va avea metroul din Drumul Taberei. La cat timp vin trenurile in statie

Drumul Taberei va avea metrou incepand de maine, 15 septembrie, de la ora 12:00. Acesta este anuntul facut de Lucian Bode, Ministrul Transporturilor. Dupa mai bine de 9 ani, M5 devine functional. Ce program va avea metroul din Drumul Taberei incepand de maine, de la ora 12:00, metroul bucurestean va avea o noua linie functionala.

in cati ani s-a facut aici statia ta de metrou? Povestea magistralei de metrou din Drumul Taberei: de la balbe, blocaje si finantari taiate succesiv, la termene ratate, surpari, recorduri stabilite si lucrari ce mai raman de executat si dupa deschidere

Putin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atat costa actualizat intreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele doua ramuri ale sale si depoul de la Valea Ialomitei. Fara doar si poate cel mai scump proiect de infrastructura urbana din tara, prima linie de metrou construita de la zero dupa Revolutie, M5 din Drumul Taberei conecteaza unul dintre cele mai mari cartiere bucurestene, cam de marimea unui oras mare din provincie, insa a avut nevoie de mai bine de 12 ani de la prima licitatie pentru a fi pusa in functiune.

Conflict major, Klaus Iohannis a fost implicat. LIVE

Dupa o calatorie fara sfarsit, Metroul din Drumul Taberei este inaugurat astazi, 15 septembrie, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. UPDATE, ora 12:11: Activista PSD Oana Lovin a fost luata de jandarmi dupa ce a strigat la portavoce m**e Klaus Werner Iohannis. UPDATE, ora 11:58: Primele declaratii inainte de eveniment. Premierul a declarat ca metroul este .

Dupa ani si ani. Premierul Orban anunta ca metroul din Drumul Taberei va intra in circulatie saptamana viitoare

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica in judetul Calarasi ca a fost semnat procesul verbal pentru receptia lucrarilor la metroul din Drumul Taberei, iar zilele urmatoare se fac ultimele pregatiri, astfel incat sa poata fi dat in circulatie saptamana viitoare magistala M5.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )