Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASTAZI: Strategia Nationala de Aparare a Tarii a fost aprobata de parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTAZI: Strategia Nationala de Aparare a Tarii a fost aprobata de parlament

Senatorii si deputatii au aprobat, marti, in plenul reunit, raportul comun al Comisiilor de aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului cu privire la Strategia Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2020 - 2024, document transmis de presedintele Klaus Iohannis, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Strategia Nationala de Aparare a Tarii a fost aprobata de parlament

Senatorii si deputatii au aprobat, marti, in plenul reunit, raportul comun al Comisiilor de aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului cu privire la Strategia Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2020 - 2024, document transmis de presedintele Klaus Iohannis, conform Agerpres.

Strategia Nationala de Aparare o noua directie in industria energetica romaneasca

Restructurarea guvernamentala in domeniul energiei este o necesitate intr-un viitor cat mai apropiat. Aceasta trebuie sa se faca plecand de la noile realitati si trebuie sa se bazeze pe un nou tip de gandire. Actuala structura este bazata pe filosofia de dinainte de 1989. Oscilatia plasarii industriei energetice intre un Minister al Energiei si unul comun cu Economia s-a facut numai pe criteriile grupurilor de interese sau de partid si ale negocierilor politice. Intrarea in Uniunea Europeana a facut sa apara o mica structura ce se ocupa de transport si care a fost pasata in diferite departamente care nu au nicio legatura cu acest tip de infrastructuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )