Libnet.ro
UNICEF

16:30

Astra invinge Sepsi in ultimul meci din playoff

Online Sport Online Sport,
Astra invinge Sepsi in ultimul meci din playoff

Partida cu garda jos, luni seara, la Giurgiu intre Astra si Sepsi Sf. Gheorghe in etapa a 10-a, ultima din playoff-ul Ligii 1. continuă pe Online Sport

LIVE Astra Giurgiu - Sepsi. Ultimul meci din playoff!

Luni seara se disputa la Giurgiu ultimul meci din playoff intre Astra si Sepsi, singurele echipe fara victorie in faza finala a campionatului. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Astra Giurgiu - Sepsi. Ultimul meci din playoff!

Luni seara s-a disputat la Giurgiu ultimul meci din playoff intre Astra si Sepsi. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

VIDEO Eibar vs Barcelona 2-2, in ultimul meci din acest sezon de LaLiga / Dubla pentru Messi; De Blasis, gol de senzatie

Eibar si FC Barcelona au terminat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci din acest sezon de LaLiga. Lionel Messi a marcat de doua ori pentru catalani, ajungand la 36 de reusite, insa Pablo De Blasis a fost remarcatul partidei, dupa ce a inscris cu un sut fara preluare de la mare distanta.

LIVE Astra Giurgiu - Sepsi (21:00)

Luni seara se disputa la Giurgiu ultimul meci din playoff intre Astra si Sepsi, singurele echipe fara victorie in faza finala a campionatului. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

VIDEO Merci - Un arbitru le-a dat jucatorilor cartonasele la finalul ultimului meci din cariera

Arbitrul Yohann Rouinsard a condus ultimul meci din cariera, Metz-Brest, scor 1-0, din etapa a 38-a a campioantului francez Ligue 2 si la final le-a dat jucatorilor cartonasele, informeaza lefigaro. fr.

Liga 1: Astra Giurgiu vs Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 3-2, in ultimul meci al play-off-ului

Astra Giurgiu a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 2-1), echipa Sepsi Sfantu Gheorghe, in ultimul meci al play-off-ului Ligii I. Sepsi a reusit doar o remiza in play-off, 0-0, acasa, cu Viitorul, pierzand toate celelalte noua meicuri. Dupa aceasta partida, sezonul 2018/2019 al Ligii I s-a incheiat pentru primele sase fomatii, urmand a evolua in continuare doar ultimele opt echipe, in play-out.

FCSB o invinge pe CFR Cluj la ultimul meci al sezonului

Intr-un meci fara nicio miza in afara orgoliului celor doua formatii, FCSB a invins-o pe CFR Cluj, cu 1-0, in ultima etapa din playoff.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )