Libnet.ro
UNICEF

19:45

4 astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
4 astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Patru astronauti americani care vor pleca in curand pe Statia Spatiala Internationala SSI) vor vota de acolo la alegerile prezidentiale din 3 noiembrie in care se confrunta presedintele republican Donald Trump si candidatul Partidului Democrat Joe Biden, posibilitate de vot care exista de peste 20 de ani, transmite DPA, preluat HotNews. continuă pe Ziarul Bursa

Patru astronauti americani vor vota din spatiu la alegerile prezidentiale

Procedura este aceeasi ca pentru ceilalti americani care voteaza prin corespondenta - cu diferenta majora ca adresa completata de catre echipaj este orbita terestra joasa.

Patru astronauti americani vor vota pentru alegerile prezidentiale din spatiu

Patru astronauti americani care vor zbura in curand catre Statia Spatiala Internationala ISS) vor vota de acolo pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, o posibilitate care exista de 20 de ani, potrivit AFP.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza, in exclusivitate in Romania, o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020

Postul B1 TV va difuza in premiera si in exclusivitate in Romania documentarul AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din 2020,.

Prima dezbatere intre candidatii la alegerile prezidentiale din SUA: Trump se va dezlantui pentru a rasturna sondajele care il dau favorit pe Biden

Presedintele republican Donald Trump si candidatul democrat la presedintia SUA, Joe Biden, se vor intalni in premiera intr-o dezbatere marti seara, aceasta fiind prima confruntare directa din cele trei.

Ce trebuie sa faca romanii care nu pot vota din cauza unor probleme de sanatate

Romanii care nu pot vot din cauza unor probleme de sanatate, precum si cei bolnavi de COVID-19, dar si cei care se afla in carantina pot cere urna mobila. Pentru a putea face aceasta solicitare, cei in cauza trebuie sa prezinte o serie de documente medicale care sa ateste faptul ca nu pot merge la sectiile de votare.

Cine a prevazut caderea Gabrielei Firea, inca din 2018: Oamenii se vor revolta din nou

Rezultatul alegerilor locale in ceea ce priveste Capitala a fost unul dezamagitor pentru fostul edil al Bucurestiului. Desi sondajele o aratau castigatoare pe Gabriela Firea, se pare ca destinul a avut un alt plan pentru aceasta. Iata cine a prevazut caderea fostului primar, inca din 2018! Caderea Gabrielei Firea, prevazuta inca de acum doi ani .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )