Libnet.ro
UNICEF

17:15

Atac armat la Bruxelles. Un politist a fost ranit la cap, dupa ce un barbat l-a atacat cu un cutit

Antena3 Antena3,
Atac armat la Bruxelles. Un politist a fost ranit la cap, dupa ce un barbat l-a atacat cu un cutit

Un politist a fost ranit usor in zona capului, luni dimineata, la Bruxelles, dupa ce a fost atacat cu un cutit de catre un barbat, in circumstante inca neclare, au informat surse din politia. continuă pe Antena3

Atac armat la Bruxelles. Bilantul VICTIMELOR

Un politist a fost atacat, luni dimineata, cu un cutit de catre un barbat, in circumstante inca neclare, in apropiere de parcul Maximilien, Bruxelles. Victima a fost ranita usor in zona.

Trei persoane au murit si sapte au fost ranite intr-un atac armat intr-o zona turistica din Ciudad de Mexico

Trei persoane au murit si alte patru au fost ranite, vineri, intr-un atac armat intr-o zona turistica din Ciudad de Mexico, a anuntat politia locala, potrivit Reuters.

Constanta: Un politist a fost grav ranit dupa ce a intrat cu masina de serviciu intr-un copac, in timp ce mergea la o interventie

Un politist constantean a fost grav ranit, duminica, dupa ce a intrat cu masina de serviciu intr-un copac, in timp ce se deplasa la o interventie. Pentru scoaterea sa din autoturism a fost nevoie de un echipaj de descarcerare.

Politist ranit grav dupa ce a intrat cu masina de serviciu intr-un copac de pe marginea DJ 223

Un politist a fost duminica grav ranit dupa ce, in timp ce conducea masina de serviciu pentru a merge la o interventie, a pierdut controlul directiei, intr-o curba pe DJ 223, si a intrat intr-un copac de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )