Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atac dur al lui Tariceanu la adresa Laurei Codruta Kovesi: Cand anchetezi oameni pentru ca ai frustrari personale inseamna ca ai probleme psihice

Adevărul Adevărul,
Atac dur al lui Tariceanu la adresa Laurei Codruta Kovesi: Cand anchetezi oameni pentru ca ai frustrari personale inseamna ca ai probleme psihice

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, i-a atacat dur pe Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi, intr-o conferinta de presa, care a avut loc sambata, 18 mai, la Suceava. continuă pe Adevărul

De ce i s-a ridicat controlul judiciar Laurei Codruta Kovesi. Motivarea judecatorilor

Laura Codruta Kovesi este urmarita penal de Sectia Speciala pentru Investigarea Magistratilor. La un moment dat, fosta sefa a DNA a fost pusa sub control judiciar, insa judecatorii au revocat masura, iar acum au prezentat si motivarea deciziei. Motivarea hotararii prin care inalta Curte a dispus revocarea controlului judiciar in cazul Laurei Codruta Kovesi a [] .

Florian Coldea, audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Florian Coldea, fostul prim adjunct al Serviciului Roman de Informatii va fi audiat joi de procurorii Sectiei de investigare a magistratilor. Forian Coldea urmeaza sa fie audiat de procurorii Sectiei de.

Elena Udrea, relatie amoroasa Kovesi Ghita: Inventa dosare in functie de geloziile ei!

Elena Udrea a lansat noi acuzatii la adresa Laurei Codruta Kovesi. intr-o postare pe contul personal de Facebook, fostul ministru al Turismului sustine ca fosta sefa a DNA ar fi avut o relatie amoroasa cu Sebastian Ghita si ca ar fi inventat dosare penale in functie de frustrarile, geloziile si umorile ei. S-a mai aratat [] .

Declaratiile Elenei Udrea despre o presupusa relatie dintre Sebastian Ghita si Codruta Kovesi

Elena Udrea a facut declaratii in urma interventiei de joi seara al fostului inculpat Sebastian Ghita, care a spus la Antena 3, ca a participat si el la discutia privata relatata de Victor Ponta la SIIJ in calitate de martor, discutie in care Laura Codruta Kovesi ar fi manifestat apropiere fata de Ghita, relateaza stiri pe surse.

Traian Basescu: Sper ca Laura Codruta Kovesi sa obtina postul de procuror-sef european si sa nu se amestece in politica

Fostul presedinte Traian Basescu, care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat, joi, ca spera ca fostul procuror-sef DNA Laura Codruta Kovesi sa obtina postul de procuror-sef european,.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la adresa lui Frans Timmermans: isi face campanie electorala atacand Romania. Trebuia sa isi dea demisia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Satu Mare ca prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, isi face campanie pe persoana fizica.

UPDATE Oprea si Coldea, audiati la Sectia Speciala in dosarul in care este anchetata Codruta Kovesi

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, s-a prezentat joi la Sectia de anchetare a magistratilor, pentru audieri in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia. Cateva minute mai tarziu acolo a ajuns si fostul ministru al Internelor Gabriel Oprea.

MOTIVARE ICCJ IN CAZUL KOVESI: Nicio proba nu surprinde interferenta acesteia in ceea ce priveste plata extradarii lui Nicolae Popa

Motivarea hotararii prin care instanta iCCJ a dispus revocarea controlului judiciar impus Laurei Codruta Kovesi de procurorul Sectiei speciale pentru magistrati Adina Florea in dosarul extradarii lui Nicole Popa desfiinteaza acuzatiile aduse fostei sefe DNA si apreciaza ca nelegala masura controlului judiciar, conform Ziare. com.

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a venit la audieri la sectia de anchetare a magistratilor, in dosarul Kovesi- UPDATE

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii Florian Coldea s-a prezentat joi la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor in dosarul Laurei Codruta Kovesi privind extradarea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Eugen Teodorovici, atac dur la Corina Cretu: Vrea sa puna bete in roate Romaniei!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala. Cretu, care candideaza din partea Pro Romania la alegerile europarlamentare de peste o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )