Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac fara precedent la adresa lui Tudorel Toader: Este cel mai slab si mincinos ministru

Antena3 Antena3,
Atac fara precedent la adresa lui Tudorel Toader: Este cel mai slab si mincinos ministru

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta la ora 18. 00 raportul privind activitatea manageriala la DNA, la sediul Ministerului Justitiei. in acest context, Ingrid Mocanu, fosta sefa a Directiei de. continuă pe Antena3

ATAC EXPLOZIV la adresa lui TUDOREL TOADER: A incercat sa fie in DOUA TABERE! il somez SA IA ATITUDINE

Un atac dur la adresa Ministrului Justitiei, Tudorel Toader a fost lansat de avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii. Aceasta i-a reprosat lui Tudorel Toader ca a incercat sa fie in doua.

Ludovic Orban: Tudorel Toader, este avocatul penalilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este avocatul penalilor, in contextul declaratiilor acestuia in care a solicitat revocarea procurorului-sef al DNA, Laura.

Kovesi iese la atac inainte de anuntul lui Tudorel Toader: DNA a solicitat sa ridice documente de la PSD Prahova (VIDEO)

Cu cateva ore inainte de mult asteptatul anunt al ministrului Tudorel Toader privind revocarea sau nu a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, procurorii solicitat PSD Prahova sa ridicemai multe.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

Cele trei optiuni ale lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat sa prezinte joi seara, la ora sase, raportul privind activitatea manageriala a DNA. Intrebat ce asteptari are de la el, liderul PSD, Liviu Dragnea, a raspuns sibilinic: sa nu se faca de ras. De aici incolo, intelege fiecare ce doreste. Partidul, baronii, mogulii, suspectii si condamnatii cred ca ministrul Justitiei se face de ras daca nu cere revocarea. Ceilalti, invers. Exista si a treia varianta, patentata acum un an, cand ministrul justitiei a sters pe jos cu DNA si Kovesi, dar in final nu a cerut revocarea.

Liderul senatorilor PSD, despre propunerea de revocare: Este o situatie fara precedent

Concluziile raportului prezentat joi de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, arata o situatie fara precedent, cu acte de natura sa submineze insasi autoritatea statului roman, iar factorii responsabili.

Tudorel Toader, LOVITURA de la cine nu se astepta! ATACAT de un coleg de la facultate: Cele 20 de puncte nu au SUSTINERE juridica

Un coleg al lui Tudorel Toader, de la Facultatea de Drept din Iasi, lanseaza un atac virulent asupra ministrului Justitiei, despre care spunse ca a luat decizii fara sustinere juridica sau.

Prima intalnire dintre Tudorel Toader si Iohannis dupa scandalul DNA. Ministrul Justitiei, prezent la Palatul Cotroceni, la primirea magistratilor absolventi

Presedintele Klaus Iohannis va discuta, marti, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre acuzatiile la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat pentru agentia Mediafax ca va fi prezent marti, la ceremonia de primire a magistratilor absolventi ai Institutului National al Magistraturii INM), organizata la Palatul Cotroceni. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 15.

ATAC devastator la adresa lui IOHANNIS si a STATULUI PARALEL: Se transforma in aceste zile in STATUL NAZIST

Deputatul Liviu Plesoianu lanseaza acuzatii fara precedent la adresa statului paralel. intr-o ampla postare pe Facebook, social-democratul sustine ca mai nou, statul paralel se transforma chiar in.

Fost judecator, coleg la Facultatea de Drept din Iasi cu Tudorel Toader: Niciunul dintre cele 20 de puncte nu are sustinere juridica sau rationala

Profesorul Valerius Ciuca de la Facultatea de Drept din Iasi, fost judecator la Tribunalul Uniunii Europene, considera ca acuzatiile lui Tudorel Toader la adresa sefei DNA nu au sustinere juridica si rationala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )