Libnet.ro
UNICEF

19:46

Atacatorul saudit de la baza Blue Angels din Florida le-a servit oaspetilor la cina imagini cu masacre

Hotnews Hotnews,
 Atacatorul saudit de la baza Blue Angels din Florida le-a servit oaspetilor la cina imagini cu masacre

Atacatorul saudit de la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola le-ar fi pus invitatilor la cina inregistrari video cu masacare, la inceputul saptamanii, relateaza presa americana citand surse apropiate anchetei, relateaza BBC News. continuă pe Hotnews

Barbatul care a ucis trei oameni la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola era din Arabia Saudita

Ucigasul care a deschis focul intr-o baza aeronavala din Florida, vineri, ucigand trei persoane inainte de a fi omorat, era un saudit membru al aviatiei Regatului, care urma un curs de formare, a confirmat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, citat de AFO.

VIDEO Atac armat la baza Blue Angels a marinei americane din Pensacola: Trei morti si mai multi raniti. Atacatorul a fost ucis -UPDATE

Un atac armat a avut loc vineri dimineata la baza Blue Angels, escadrila de zbor a marinei americane din Pensacola. Trei persoane au murit si opt au fost ranite. Atacatorul a fost si el impuscat mortal, potrivit abcnews.

Atac armat la o baza a marinei americane din Florida! Detalii de ultima ora

UPDATEAtacatorul de la baza navala militara din Pensacola a fost ucis. Autoritatile americane au confirmat ca acesta a murit in urma unui schimb de focuri. De asemenea, in urma incidentului cinci.

Mesaje transmise de atacatorul de la baza aeronavala din Florida inainte de a omori trei oameni: Va urasc pentru ca finantati si comiteti crime impotriva musulmanilor

Sauditul care a omorat trei persoane vineri la baza aeronavala din Florida a transmis mesaje ostile Statelor Unite inainte de a comite atacul a spus SITE, Institutul de cautare a organizatiilor teroriste internationale, relateaza AFP. Atacul a fost filmat de alti doi sauditi.

Anchetatorii FBI considera ca atacatorul saudit din Florida a actionat de unul singur

Anchetatorii considera ca locotenentul Fortelor Aeriene Saudite care a ucis, vineri, trei oameni si ranit alte opt persoane la una din bazele Marinei SUA din Pensacola, Florida, a actionat de unul singur, a informat FBI, conform Mediafax care citeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )