Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atacurile cibernetice sperie din ce in ce mai multi europeni

Playtech Playtech,
Atacurile cibernetice sperie din ce in ce mai multi europeni

Un studiu Kaspersky Lab arata ca stirile despre brese de date si presiunea de a gestiona mai multe conturi online cauzeaza un nivel ridicat de stres in randul populatiei. in urma studiului, realizat in Europa, s-a constatat ca: 72% din persoane dezvaluie faptul ca numarul mare de parole pe care trebuie sa le gestioneze le []. continuă pe Playtech

Un autocar in care se aflau mai multi copii, implicat intr-un accident rutier. A fost activat Planul Rosu de interventie

Un accident in care a fost implicat un autocar in care se aflau mai multi copii s-a petrecut duminica seara, in localitatea Darmanesti, informeaza ISU Suceava. Din primele informatii, nicio persoana nu a.

Sectorul pharma si cel auto sunt cele n care n Romnia ncasarea facturilor se face cu cea mai mare ntrziere (studiu)

Vestea buna despre cresterea globala vine cu o deteriorare semnificativa a termenelor de plata, potrivit studiului realizat de Euler Hermes Economic Research. Durata de incasare a creantelor DSO = days sales outstanding) a crescut cu doua zile in 2017, la 66 de zile in medie pe plan mondial, cel mai inalt nivel din 2007. in ultimii 5 ani, perioada de restituire a creantelor a fost constanta la 64 de zile. in Romania, incasarea creantelor se face cel mai greu in sectorul pharma si in cel auto, arata datele Euler Hermes.

SCANDAL intr-un bar din Valcea! Mai multi barbati, retinuti (VIDEO)

Cinci persoane care au fost implicate intr-un scandal, intr-un bar din comuna Alunu, judetul Valcea, au fost retinute marti de politisti intr-un dosar in care se fac cercetari pentru lovire sau alte.

Anunt SOC despre PENSIILE romanilor: Cine primeste bani mai multi si cine mai putini! LISTA COMPLETA!

Vesti proaste pentru angajatii Ministerului Apararii. Un proiect de act normativ care prevede cresterea varstei de pensionare a militarilor a fost depus la Parlament. Cadrele militare din armele si serviciile.

Scandal urias pe tema alimentelor congelate! Au fost retrase de la vanzare din mai multe lanturi de magazine

Scandalul alimentelor congelate in cazul carora exista riscul de a fi fost contaminate cu Listeria ia amploare. Lantul de supermarketuri Profi a anuntat ca a retras, ca masura de precautie, mai multe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )