Libnet.ro
UNICEF

09:45

Atentat la Charlie Hebdo: Romanii i-au executat pe Facebook

Online Sport Online Sport,
Atentat la Charlie Hebdo: Romanii i-au executat pe Facebook

Autobuzele Facebook din Romania au inundat astazi pagina de Facebook a publicatiei franceze Charlie Hebdo, in urma caricaturii de proasta facturapublicatela adresa Simonei Halep. Rezultatul a fost devastator. continuă pe Online Sport

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Reactii dupa jignirea lui Halep de Charlie Hebdo: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata Charlie Hebdo?

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei in perioada in care prim-ministru era Emil Boc, a avut o prima reactie dupa ce revista Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi, subliniind ca cei aflati la guvernare ar trebui sa dea in judecata revista.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Dupa ce revista Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicatii de satira din Franta, a inclus in cea mai recenta editie o caricatura a Simonei Halep, site-ul de umor TNR a publicat un articol in care explica desenul caricaturistilor francezi.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo cu Simona Halep: Ce sa le spui PROSTILOR? FIERUL ala VECHI i-a costat destul de mult

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a reactionat dur dupa caricatura cu accente rasiste la adresa Simonei Halep aparuta in revista de satira Charlie Hebdo. Am vazut ce au facut, dar e un jurnal de satira,.

Halep, jignita de Charlie Hebdo. Reactie: Nemernicii aia care guverneaza cu sloganul mandri ca suntem romani de ce nu dau in judecata revista?

Daniel Funeriu s-a aratat extrem de revoltat dupa ce revista de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep care ridica trofeul de la Roland-Garros, avand descrierea Fier vechi, fier vechi.

Ilie Nastase, despre caricatura din Charlie Hebdo: Sunt niste prosti

Ilie Nastase nu a gustat nici el gluma celor de la Charlie Hebdo, revista de satira in care campioana de la Roland Garros arata trofeul si striga Fier vechi, fier vechi!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )