Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat Strasbourg. Cine este autorul atacului: el urma sa fie arestat in dimineata agresiunii teroriste

Adevărul Adevărul,
Atentat Strasbourg. Cine este autorul atacului: el urma sa fie arestat in dimineata agresiunii teroriste

Autorul atacului armat de marti seara in apropierea targului de Craciun din Strasbourg este un barbat in varsta de 29 de ani si se afla pe o lista de supraveghere a serviciilor de securitate interna din Franta, fiind suspectat ca prezinta un risc pentru securitate, au anuntat autoritatile citate de Reuters. continuă pe Adevărul

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Ce a strigat autorul atacului armat de la Strasbourg inainte sa traga. A fost sesizata politia antiterorista

Autorul atacului armat de marti seara de la Targul de Craciun din Strasbourga fost auzit de martori strigand Allahu Akbar Allah este mare), a declarat miercuri procurorul general al.

KELEMEN DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: intrebare de bun-simt: Cine este propunerea de premier?

Motiunea de cenzura nu trece - nici cu voturile UDMR, nici cu cele ale minoritatilor - pentru ca lipsesc 52 de voturi, dar UDMR nu are raspuns la intrebarea de bun simt cine este propunerea de premier, respectiv cine va conduce viitoarea majoritate, a declarat astazi presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Noi detalii despre autorul atacului din Strasbourg. Ce a descoperit politia

Cherif Chekatt, suspectul in cazul atacului din Strasbourg de la targul de Craciun are activitate infractionala si a fost recunoscut de polite. Peste zece persoane au fost ranite in atacul armat si alte.

Cine este jurnalistul ranit in atacul de la Strasbourg

Trei oameni au fost ucisi si alti 12 raniti, marti seara, dupa ce un individ a deschis focul in centrul orasului Strasbourg. Printre victime se afla si un jurnalist italian, in varsta de28 de.

Cine este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adina Florea este procurorul din cadrul Sectiei de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de denuntul depus de omul de afaceri Sebastian Ghita contra Laurei Codruta Kovesi. Afaceristul a sustinut ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )