Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentate in Sri Lanka: marturia unor romani care abia au plecat din aceasta tara. Care e, de fapt, situatia

Playtech Playtech,
Atentate in Sri Lanka: marturia unor romani care abia au plecat din aceasta tara. Care e, de fapt, situatia

Atentatele din Sri Lanka, soldate cu sute de morti, au fost comentate de doi romani care au plecat tara chiar inainte de comiterea atentatelor. Ei au povestit experienta pe care au trait-o in tara situata la sud-est de India. Atentatele din Sri Lanka au fost analizate de doi romani ce tocmai vizitasera aceasta tara. Pe [] . continuă pe Playtech

Roman prins in infernul din Sri Lanka. Marturia exclusiva a turistului

Un roman a fost prins in infernul atentatelor sangeroase din Sri Lanka. Omul se afla in vacanta si din fericire nu a patit nimic. Turistul a trimis niste imagini in hotelul in care locuieste, care au.

Explozii in Sri Lanka: 8 copii romani au fost dusi intr-o unitate militara la periferia capitalei

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a precizat duminica faptul ca opt copii romani se aflau in orasul Colombo, Sri Lanka, in momentul in care au avut loc exploziile, acestia fiind dusi de autoritatile locale intr-o unitate militara la.

Ministerul de Externe: Grupul de elevi romani, surprinsi in Sri Lanka de atentatele teroriste, se va intoarce in Romania pe 26 aprilie

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca cei 8 elevi romani de la Liceul Constantin Negruzii din Iasi, surprinsi in Sri Lanka de seria de atenntate teroriste care a zguduit tara chiar de Paste, se vor.

Gafa lui Trump dupa atentatele din Sri Lanka: Atacurile au ucis cel putin 138 milioane de oameni

Presedintele american Donald Trump a comis o gafa de proportii intr-un mesaj in care exprima condoleante dupa atentatele din Sri Lanka. intr-o postare pe Twitter, liderul de la Casa Alba a sustinut ca at.

Teodor Melescanu a anuntat instituirea celulei de criza la MAE, privind atentatele din Sri Lanka. Mai multi romani, printre care si copii, sub teroarea din Colombo

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat duminica la Antena 3 ca urmareste cu interes evolutia evenimentelor din Sri Lanka. Teodor Melescanu a anuntat ca la ministerul de Externe se va institui celula de criza.

Primele detalii date de anchetatori despre atentatele sangeroase comise de Pastele catolic in Sri Lanka

Atacul coordonat din Sri Lanka, care a vizat biserici si hoteluri de lux, a fost comis de sapte kamikaze, a anuntat luni un anchetator pentru agentia de presa The Associated Press AP).

La un pas de TRAGEDIE! Faimoasa actrita se afla in hotelul MORTII din Sri Lanka

Actrita Radikaa Sarathkumar, care este foarte celebra in India, a fost la un pas sa isi piarda viata in atacul terorist din Sri Lanka. Aceasta a plecat din hotelul in care era cazata chiar cu cateva.

Alerta: Mai multe explozii la doua biserici din Sri Lanka. Cel putin 80 de persoane ar fi fost internate in spital -UPDATE

Mai mule explozii au avut loc la doua biserici si in alte zone din Sri Lanka, in ziua in care crestinii catolici sarbatoresc Pastele, informeaza BBC News si Reuters.

Marturia unui parinte al carui copil a fost surprins de atentate in capitala statului Sri Lanka

Tatal unuia dintre cei opt elevi de la Colegiul Costache Negruzzidin Iasi aflati in capitala statului Sri Lanka in timpul atentatelor soldate cu 290 de morti spune ca copiii nu au fost in pericol si ca ei fusesera cazati la baza militara cu o zi inaintea atacurilor.

Autoritatile din Sri Lanka fusesera avertizate in privinta unor posibile atentate. Sapte suspecti au fost retinuti

Seful politiei din Sri Lanka a avertizat in privinta unor potentiale atentate sinucigase asupra edificiilor de cult crestine, de catre extremisti islamici, cu zece zile inainte de atacurile de duminica, care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )