Libnet.ro
UNICEF

16:45

Atentie, romani! Virgil Musta avertizeaza: Bolnavii Covid-19 pleaca cu mijloace de transport in comun si noi nu-i putem opri!

Antena3 Antena3,
Atentie, romani! Virgil Musta avertizeaza: Bolnavii Covid-19 pleaca cu mijloace de transport in comun si noi nu-i putem opri!

Medicii avertizeaza ca pacienti testati pozitiv pleaca din propria vointa din spitale, iar unii dintre ei folosesc chiar mijloacele de transport in comun, conform unei declaratii date de profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara. Potrivit ultimei raportari, 658 de pacienti confirmati cu Covid-19 s-au externat la cerere, inclusiv bolnavi cu simptome. Oamenii prefera sa mearga acasa si sa se trateze singuri, iar multi dintre ei afirma ca nu se vor trata deloc, fiind adeptii teoriilor conspiratiei. continuă pe Antena3

Prof. Virgil Musta, recomandari: Foarte probabil numarul cazurilor va creste, vom avea neplacuta surpriza ca in fiecare zi sa vedem un nou record

Prof. Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, avertizeaza ca este foarte probabil ca in urmatoarea perioada Romania sa inregistreze, in fiecare zi, un nou record al infectarilor cu noul coronavirus. Profesorul sustine ca in anumite zone sistemul medical nu va face fata, motiv pentru care a transmis cateva recomandari.

Medicul Virgil Musta: Foarte probabil, numarul cazurilor de COVID-19 va creste. Vom avea neplacuta surpriza ca in fiecare zi sa vedem un nou record. in unele zone ale tarii, sistemul de sanatate nu va face fata (VIDEO)

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara,avertizeaza ca este foarte probabul ca in urmatoarea perioada, Romania sa inregistreze, in fiecare zi,.

Medicul Virgil Musta, apel disperat catre cetateni: Am avut pacienti asimptomatici cu o forma grava si leziuni pulmonare severe

Medicul Virgil Musta trage un semnal disperat cu privire la situatia cazurilor de COVID-19 din Romania. Potrivit acestuia, situatia pare a fi scapata de sub control, avand in vedere atat numarul ridicat al pacientilor internati, cat si iresponsabilitatea oamenilor care sunt infectati si umbla pe strada ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Sectiile .

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva.

Medicul Virgil Musta, despre numarul mare de infectari cu COVID-19 : in doua-trei zile, Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara va ramane fara locuri

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a anuntat, luni, ca in doua-trei zile unitatea medicala in care activeaza va ramane fara locuri din.

Digi24: Dr. Virgil Musta: Sunt pacienti care vin sa ne anunte ca au COVID-19 si nu se interneaza. Nici nu stiu de ce mai vin sa ne anunte

In doua-trei zile, Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara va ramane fara locuri si va trebui inchis din nou pentru cei care sufera de alte boli. Spitalul s-a redeschis de o luna pentru pacientii non-covid. Doctorul Virgil Musta, managerul spitalului, a povestit la Digi24 despre cateva situatii uluitoare prin care au trecut medicii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )