Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentie, soferi. Reguli noi in trafic: noua lege intra in vigoare in luna august

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Reguli noi in trafic: noua lege intra in vigoare in luna august

Incepand cu data de 20 august 2020, Regulamentul European va fi modificat in privinta perioadelor de repaus de catre soferii transportatorilor rutieri. Trebuie retinut ca aceasta reglementare se va aplica in toate statele membre ale Uniunii Europene, iar pentru aplicarea ei nu este necesara o transpunere a acesteia prin lege sau ordonanta. Atentie, soferi. Reguli . continuă pe Playtech

Atentie, soferi. Amenzi de 2900 de lei daca faci acest gest in trafic. Greseala pe care o fac aproape toti la volan

Toti soferii din Romania trebuie sa stie ca ii paste o amenda colosala, daca arunca resturi din masina! Chiar si daca nu este vazut de un agent de politie, soferul poate fi vazut pe camerele de supraveghere si poate primi amenda acasa, prin posta! Amenzi de 2900 de lei daca arunci chistocul pe geam Codul .

Atentie, soferi. Cum ti se poate lua permisul in Romania. Din ce motiv stupid sta un sofer o luna fara masina

Cum s-a trezit un roman cu dosar penal dupa ce si-a clatit gura cu apa de gura Listerine. Desi alcoolemia acestuia a fost 0% in sange, tanarul asteapta de 5 saptamani sa-si recapete permisul. Din ce motiv stupid ti se poate lua permisul de conducere in Romania intamplare mai putin obisnuita a unui tanar oradean .

Avocatul Poporului a atacat la CCR articolele privind internarea obligatorie pentru 48 de ore prevazuta de noua lege a carantinei

Avocatul Poporului a atacat vineri la Curtea Constitutionala doua articole din noua lege a carantinei referitoare la izolarea intr-o unitate sanitara sau la locatie alternativa atasata unitatii sanitare, obligatorie pentru 48 de ore.

Pensii 2020. Cum recuperezi anii lipsa de pensie. Noua lege din Romania

Romanii care isi fac dosarul de pensie, dar care constata ca le lipsesc perioade de cotizare din dosar, au acum posibilitatea sa recupereze perioadele din stagiul de cotizare. Vestea buna a venit din partea ministrului Muncii, cVioleta Alexandru. Cum sa-ti recuperezi perioada lipsa din stagiul de cotizare Prima modificare la Legea pensiilor, n. r. ) pe care .

Programul Noua Casa intra in vigoare din 15 august. Normele de aplicare vor fi aprobate pe ultima suta de metri

Programul Noua Casa intra in vigoare pe 15 august, dupa ce normele de aplicare vor fi aprobate in sedinta de Guvern de saptamana viitoare, cel mai probabil joi sau vineri, cu 1-2 zile inainte de termenul de 15 august.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )