Libnet.ro
UNICEF

19:15

Atentie, soferi! Trafic deviat pe Autostrada Soarelui. S-au desprins dale din carosabil

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Trafic deviat pe Autostrada Soarelui. S-au desprins dale din carosabil

Traficul pe Autostrada Bucuresti - Constanta este oprit, marti seara, pe sensul spre Capitala, in dreptul localitatii Branesti, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil. Conform Centrului. continuă pe Antena3

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil

Circulatia rutiera a fost oprita pe Autostrada A2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 20 al sensului de mers catre capitala, in dreptul localitatii Branesti, judetul Ilfov, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil. Traficul este deviat pentru efectuarea lucrarilor de reparatii necesare.

Trafic deviat pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre Capitala, dupa ce mai multe dale s-au despins din carosabil

Traficul pe Autostrada Bucuresti - Constanta este oprit, marti seara, pe sensul spre Capitala, in dreptul localitatii Branesti, dupa ce mai multe dale s-au desprins din carosabil.

Soferi vitezomani, prinsi pe Autostrada Soarelui. Un sirian a fost depistat conducand cu 228 km/h

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au depistat, saptamana trecuta, 63 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, cea mai mare viteza fiind inregistrata pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta. Un cetatean sirian a fost prins cu 228 km/h.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui, in apropiere de Fetesti. Soferii prefera sa plateasca la ghiseu taxa de pod

Cozi de cativa kilometri pe Autostrada Soarelui, in apropiere de statia de taxare de la Fetesti. Centrul Infotrafic a anuntat ca luni, la prazn, traficul este intens deoarece multi soferi prefera sa achite taxa de pod cu numerar la ghiseu.

UPDATE Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost reluat

Circulatia rutiera a fost reluata, sambata, pe Autostrada Soarelui, dupa ce a fost oprita pe a doua banda, la kilometrul 22, pe sensul catre litoral, pe o distanta de 300 de metri, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autovehicule, informeaza Centrul Infotrafic.

HAOS pe Autostrada Soarelui: Dalele s-au desprins din carosabil! SOFERII, in pericol

Circulatia a fost oprita pe Autostrada 2 Bucuresti-Constanta, la kilometrul 20 al sensului de mers catre Capitala, in dreptul localitatii Branesti din judetul Ilfov. Politia Romana precizeaza.

ATENTIE SOFERI: Schimbari MAJORE in privinta RADARELOR din Romania! Ce patesc vitezomanii...

Reguli mult mai blande pentru soferi. Un nou proiect de lege introduce modificari majore privind amplasarea radarelor, astfel ca politistii care stau la panda vor deveni istorie. Initiativa legislativa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )