Libnet.ro
UNICEF

17:15

Atentie, turisti romani! Schimbari importante in Codul Rutier din Grecia. Amenzi de pana la 2.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Atentie, turisti romani! Schimbari importante in Codul Rutier din Grecia. Amenzi de pana la 2.000 de euro

Grecia a adus modificari importante la Noul Cod Rutier elen, cu pedepse drastice ce pot presupune ridicarea permisului pana la cinci ani, amenzi de pana la 2. 000de euro si chiar inchisoare, a anuntat Consulatul General al Romaniei la Salonic. continuă pe Adevărul

Atentie, turisti romani! Schimbari importante in Codul Rutier din Grecia. Amenzi de pana la doua mii de euro

Grecia a adus modificari importante la Noul Cod Rutier elen, cu pedepse drastice ce pot presupune ridicarea permisului pana la cinci ani, amenzi de pana la doua mii de euro si chiar inchisoare, a anuntat Consulatul General al Romaniei la Salonic.

Tudorel Toader insista: Abuzul n serviciu nu este incriminat n mod distinct n Codul penal din Germania

Ministrul Justitiei Tudorel Toader scrie sambata pe Facebook ca abuzul in serviciu nu este incriminat in mod distinct in Codul penal din Germania, dar calitatea de functionar public sau european apare ca element de agravare in cazul mai multor infractiuni.

Tudorel Toader le raspunde nemtilor: Abuzul in serviciu NU este incriminat in mod distinct in Codul Penal din Germania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca abuzul in serviciu nu este incriminat in mod distinct in Codul Penal din Germania, dar calitatea de functionar public sau european apare ca element de agravare in.

Aproximativ 57.000 de turisti romani au vizitat Israelul

Romania este a doua tara din regiune generatoare de turisti in Israel, dupa Polonia * Israelul a inregistrat 2,1 milioane de turisti, in primele 6 luni ale anului Numarul turistilor romani care au vizitat Israelul in primele sase luni din 2018 a crescut cu peste 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, de la 38. 000 la 56. 900 de vizitatori, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )