Libnet.ro
UNICEF

13:30

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Cod galben de ninsori, vant si polei, miercuri si joi, in Ucraina

Adevărul Adevărul,
Atentionare de calatorie transmisa de MAE: Cod galben de ninsori, vant si polei, miercuri si joi, in Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Ucraina ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale, a fost emis un cod galben, pentru miercuri si joi, in regiunile centrale si nord-estice ale Ucrainei, pentru caderi semnificative de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si ntensificari ale vantului. continuă pe Adevărul

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Cod galben de ninsori si viscol in mai multe judete din tara. in Muntii Banatului si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali va ninge viscolit, iar vantul va avea intensificari in special.

Ninsori, ploi si polei n toata tara, pna miercuri la ora 10.00. Cod galben de viscol pentru sapte judete

Meteorologii anunta ninsori, ploi si polei in toata tara, pana miercuri la ora 10. De asemenea, a fost emisa o avertizare cod galben de viscol pentru sapte judete, unde ninsorile vor fi insemnate.

Atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara.

UPDATE Capitala si 12 judete, sub Cod galben de ceata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile pana la ora 20:00, in municipiul Bucuresti si in 12 judete din regiunea Munteniei.

Pericol pe sosele: Cod galben de ceata in judetul Ialomita, vizibilitatea scade sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionare cod galben de ceata pentru cinci judete din tara, printre care si Ialomita, vizibilitatea fiind scazuta local sub 200 de metri.

Capitala si 12 judete, sub Cod galben de ceata densa pana la ora 20:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica noi atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile pana la ora 20:00, in municipiul Bucuresti si in 12 judete din regiunea.

Cod galben de polei, duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, doua atentionari nowcasting Cod galben de burnita si polei pentru judetele Galati si Vrancea, valabile in urmatoarele doua.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )