Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atentionare meteo. Cod galben de canicula in 20 de judete si vant puternic

Adevărul Adevărul,
Atentionare meteo. Cod galben de canicula in 20 de judete si vant puternic

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri un cod galben de canicula in 20 de judete si in Bucuresti, valabil vineri si sambata. Vor fi 35-38 de grade Celsius si nopti tropicale. in jumatatea de sud a tarii vantul va sufla cu 55 kmh. continuă pe Adevărul

Atentionare meteo. Cod galben in aceste judete. Prognoza speciala pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, un cod galben de instabilitate atmosferica, asta insemnand ploi, descarcari electrice, vijeii, precum si caderi de grindina. Atentionarea de vreme rea intra in vigoare astazi la orele 15:00 si va expira pe 6 august la orele 02:00. De asemenea, avertizarea este valabila pentru cinci judete din tara. Atentionare .

Alerta meteo: Cod galben de canicula si vant puternic pana sambata in Baragan

Disconfortul termic se va accentua in zilele de vineri si sambata in sud-estul tarii, unde meteorologii au emis cod galben de canicula. De asemenea, vantul puternic va spori arsita.

Prognoza meteo: Cod Galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru Banat, Crisana, vestul Olteniei si in zona Carpatilor Occidentali. Mai.

Cod galben de canicula pana duminica: noptile vor fi tropicale. Harta judetelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod galben de canicula in 20 de judete si in Bucuresti, valabil vineri si sambata. Vor fi 35-38 de grade Celsius si nopti tropicale. in jumatatea de sud a tarii vantul va sufla cu 55 kmh.

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Cod galben de vijelii in 10 judete din partea de vest a tarii, pana miercuri la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de marti, ora 16. 00, pana mieruri ora 12. 00, in 10 judete din partea de vest a tarii.

Cod galben de vreme rea in cinci judete: Care sunt zonele vizate (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare cod galben, de insabilitate atmosferica, valabila in intervalul 5 august, ora 15. 00 6 august, ora 2. Vizate sunt judetele Bihor.

ANM: Cod galben de canicula si vant puternic in regiunile sudice si estice. Capitala si alte 20 de judete, afectate

Administratia Natioanla de Meteorologie a emis, joi dimineata, un cod galben de canicula si intensificari ale vantului, valabil inDobrogea, sudul Moldovei,Munteniasi local in.

Cod galben de canicula, pentru mai multe judete si Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de canicula si intensif.

Prognoza meteo, azi, 5 august 2020. Cod galben de furtuni in 10 judete din vestul tarii

Vremea se mai raceste in vestul Romaniei, si se vor semnala averse, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina, iar antitatile de apa vor depasi 40 lmp. De altfel, ANM a emis cod galben de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )