Libnet.ro
UNICEF

13:15

Atentionare meteo! Cod galben de ninsori si vant in jumatate din tara

Antena3 Antena3,
Atentionare meteo! Cod galben de ninsori si vant in jumatate din tara

Administratia Nationala a Meteorologiei a emis o avertizare codgalben de ninsori si vant in jumatate din tara. Este vorba despre un cod care va intra in vigoare duminica seara. continuă pe Antena3

Avertizare meteo: cod galben de vant puternic, precipitatii abundente si polei in Baragan

Vremea rea face prapad si in Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcastingc Cod galben de vant puternic, valabile in sapte judete din Muntenia, in urmatoarele ore.

Cod galben de vant puternic si ninsori in mai multe judete din tara

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unit.

Avertizare meteo! Cod galben de fenomene periculoase in opt judete

Opt judete sunt sub avertizare cod galben de ceata pana la ora 10:00, conform meteorologilor, care afirma ca vizibilitatea va fi scazuta local sub 200 m si izolat sub 50 m, fiind afectate mai multe.

Cod galben de ninsori. Stratul de zapada va fi consistent

Meterologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ, valabil de duminica-seara, 21 ianuarie 2018.

Cod galben de ninsori, incepand de duminica seara, in 22 de judete

Meteorologii au emis duminica doua atentionari de Cod galben de ninsori, care vor intra in vigoare incepand cu ora 20,00.

Cod galben de vant si ninsori in mai multe judete printre care si Arad

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare meteorologica Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in general moderate cantitativ si viscolite, pentru mai multe judete din Transilvania si Moldova, valabila vineri, pana la ora 15:00. Sunt vizate si zone din judetul Arad.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de unitati scolare din patru judete

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii.

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de scoli

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii.

Avertizare meteo de precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in intreaga tara. Cod galben de ninsori abundente si viscol

Vremea rea se intoarce. Meteorologii anunta precipitatii moderate sub forma de lapovita si ninsoare cu intensificari ale vantului incepand de duminica de la ora 16. 00 pana luni la ora 22.

Cod galben de ninsori, incepand din aceasta seara, in 22 de judete

Meteorologii au emis astazi doua atentionari de Cod galben de ninsori, care vor intra in vigoare incepand cu ora 20:00.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )