Libnet.ro
UNICEF

17:30

Audieri in cazul ginecologului fals de la Spitalul Judetean Ilfov

Adevărul Adevărul,
Audieri in cazul ginecologului fals de la Spitalul Judetean Ilfov

Politistii de la Sectia 9 de Politie fac audieri in cazul ginecologului fals de la Spitalul Judetean Ilfov. Un medic si mai multe asistente sunt chemate vineri la audieri. continuă pe Adevărul

Cazul medicului fals. Consiliul Judetean Ilfov face plangere penala si cere despagubiri

Consiliul Judetean Ilfov a depus plangere penala impotriva falsului medic Raluca Birsan si cere demiterea directorului medical al Spitalului Judetean Ilfov, precum si a sefei Sectiei de ginecologie.

FOTO Ce pretentii financiare are barbatul a carui diploma a fost falsificata de falsul medic de la Spitalul Judetean Ilfov

Scandalul diplomelor false a reinceput odata cu cazul pseudo-medicului Raluca Birsan de la Spitalul Judetean Ilfov, femeia care a pretins timp de 10 ani ca este ginecolog pe baza unei diplome de studii contrafacute. Cel de la care a luat modelul intentioneaza nu doar sa o dea in judecata, ci sa ceara si despagubiri.

SOC in LUMEA MEDICALA! DOCTOR de la Spitalul Judetean Ilfov, audiat intr-un dosar de TRAFIC DE ORGANE (VIDEO)

Ies la iveala noi amanunte ingrozitoare din cadrul sistemului de sanatate romanesc. Un cunsocut medic de la Spitalul Judetean Ilfov este audiat, miercuri, intr-un dosar de trafic de organe, in calitate de.

CJ Ilfov cere despagubiri medicului fals de la Spitalul Judetean. A fost depusa plngere la parchet

Reprezentantii Consiliului Judetean Ilfov au efectuat un control la Spitalul Judetean Ilfov, in cazul voluntarei care avea diplome false, iar in urma verificarilor a fost depusa o plangere la parchet, scrie Mediafax. Consiliul Judetean Ilfov se considera prejudiciat si cere despagubiri.

Primele audieri in cazul femeii care si-a falsificat diploma si a lucrat ca medic ginecolog

Incep audierile in cazul femeii care si-a falsificat diplomele de studii, iar apoi s-a dat ginecolog si a participat la interventii chirurgicale la Spitalul Judetean Ilfov. La Sectia 9 este asteptat un fost medic din acelasi spital, care in 2016 a depus o plangere pe numele femeii.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, condus in familie. Managerul Gigel Capota, in prezidiu alaturi de fiica vitrega, la o sedinta de la Sectia Psihiatrie

Cristina Gherghe, fosta asistenta sefa de la Sectia de Psihiatrie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, a facut o serie de dezvaluiri incredibile despre managerul spitalului in cadrul unei emisiuni de la postul Gorj Tv.

Sanctiuni pentru personalul medical de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Ce au patit asistentii medicali care s-au tuns in Sectia de psihiatrie

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a dispus sanctionarea medicului pneumolog Elena Vlad, de la Sectia Medicala, si a celor doi asistenti de la Sectia de Psihiatrie, care au transformat sala de mese in frizerie.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )