Libnet.ro
UNICEF

18:30

Audieri in cazul Tarom

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audieri in cazul Tarom

Madalina Mezei, fostul director general al companiei aeriene Tarom, a fost audiata luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA), intr-un dosar de abuz in serviciu care vizeaza Ministerul Transporturilor. Mezei l-a acuzat pe ministrul Razvan Cuc ca i-a cerut sa tina mai multe curse Tarom la sol pentru ca mai multi deputati si senatori sa nu ajunga la votarea motiunii de cenzura. continuă pe Ziarul Bursa

Audieri in cazul TAROM: Madalina Mezei, fosta directoare a companiei, s-a prezentat la DNA dupa ce ministrul Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura (VIDEO)

UPDATE: Madalina Mezei a ajuns la sediul DNA, luni, in jurul orei 10. incep audierile in cazul Tarom. Fostul director al companiei aeriene, Madalina Mezei, este asteptata luni dimineata la sediul Dire.

Scandalul TAROM. Madalina Mezei, fost director general al TAROM, rupe tacerea: Voi spune totul la DNA, luni, la ora 10

Madalina Mezei, fostul director TAROM, a declarat ca ministrul Transporturilor Razvan Cuc i-ar fi cerut sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii din provincie sa nu voteze.

Fosta directoare a Tarom Madalina Mezei, in vizita la DNA dupa acuzatiie la adresa ministrului Transporturilor Razvan Cuc

Madalina Mezei, fostul director al Tarom, a sosit luni, la DNA, pentru a da declaratii, in dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, de a tine la sol unele avioane, in ziua motiunii de cenzura.

DNA incepe audierile in scandalul Tarom. Madalina Mezei, fosta sefa a companiei, da explicatii in fata procurorilor

DNA incepe astazi audierile in scandalul Tarom, acel dosar in care directorul demis al companiei de stat Madalina Mezei il acuza pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, ca i-ar fi cerut sa tina la sol mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )