Libnet.ro
UNICEF

18:30

AUDIO Iesire nervoasa a lui Victor Ciorbea, ntrebat de ce nu si-a delegat atributiile la plecarea n concediu: Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata!

Hotnews Hotnews,
 AUDIO Iesire nervoasa a lui Victor Ciorbea, ntrebat de ce nu si-a delegat atributiile la plecarea n concediu: Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata!

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a rastit miercuri la jurnalistii Digi24, care l-au intrebat de ce nu si-a delegat atributiile pentru contestarea la CCR a OUG 92 privind legile justitiei, dupa ce USR a acuzat ca nu a facut acest lucru, scrieDigi24. continuă pe Hotnews

Avocatul Poporului Victor Ciorbea, reactie nervoasa la adresa jurnalistilor: Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata! (VIDEO)

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a avut o reactie nervoasa miercuri atunci cand jurnalistii i-au cerut explicatii in contextul in care a plecat in concediu chiar in ziua in care opozitia a anuntat ca ii va.

Ceea ce face Victor Ciorbea este o rusine

Fostul premier Dacian Ciolos, presedintele fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o rusine pe care cetatenii Romaniei nu au de ce sa si-o asume si sa o suporte.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fotografiat in aeroport in drum spre SUA, dupa ce a REFUZAT sa atace la CCR Ordonanata pe Legile Justitiei (FOTO)

In plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a plecat in concediu si a refuzat sa delege unui subaltern din institutie atributia de a ataca la CCR Ordonantele de.

Cristian Ghinea (USR): Victor Ciorbea a plecat n concediu si nu si-a delegat atributia de atacare a ordonantelor

Deputatul USR Cristian Ghinea, care a venit miercuri la sediul Avocatului Poporului pentru a solicita atacarea la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei, spune ca oficiali ai institutiei i-au spus ca Victor Ciorbea a plecat in concediu fara a-si delega atributia de atacare a ordonantelor.

Victor Ciorbea a plecat in concediu, in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar fi plecat in concediu de odihna, in plin scandal legat de Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei, informeaza Realitatea TV. Avocatul Poporului este.

Avocatul Poporului va primi pensie speciala: Ce suma va incasa lunar Victor Ciorbea

Senatul a aprobat, luni, proiectul de lege care prevede ca Avocatul Poporului poate cumula indemnizatia si pensia speciala, cat vreme se afla in timpul mandatului, informeaza Digi 24. Astfel, Victor.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )