Libnet.ro
UNICEF

23:01

Augustin Lazar, n cererea de suspendare a procedurii de revocare: Ministrul Justitiei a actionat cu exces de putere, a intervenit n activitatea procurorilor si nu a respectat dreptul la aparare

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar, n cererea de suspendare a procedurii de revocare: Ministrul Justitiei a actionat cu exces de putere, a intervenit n activitatea procurorilor si nu a respectat dreptul la aparare

Procurorul general Augustin Lazar il acuza pe ministrul Justitiei, in cererea de suspendare a executarii propunerii de revocare a sa din functie, de ingerinta in activitatea procurorilor si exces de putere. Lazar mai spune, potrivit documentului inaintat instantei, ca nu i s-a acordat dreptul la aparare. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar sustine ca nu i-a fost asigurat dreptul la aparare

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine, in cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei de revocare a sa din functie, depusa la Curtea de Apel CA) Alba Iulia, ca, in.

Augustin Lazar afirma ca nu i-a fost asigurat dreptul la aparare in procedura de revocare. Ce spune procurorul general despre dosarul 10 august

Principalul motiv pentru care procurorul general Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare din functie este faptul ca nu i-a fost asigurat dreptul de aparare. Cererea acestuia va fi judecata la Curtea de Apel Alba Iulia in 20 noiembrie 2018.

Augustin Lazar il acuza pe Tudorel Toader: A intervenit in activitatea procurorilor si a actionat cu exces de putere

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, precizeaza, in solicitarea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei de revocare a sa din functie, ca nu i s-a respectat dreptul la aparare,.

Plangerea lui Augustin Lazar, scrisa de procurorii Parchetului General

Augustin Lazar, ca sa blocheze procedura de revocare, face actiune in contencios la Curtea de Apel Alba. Interesant este faptul ca nu Augustin Lazar si-a scris plangerea, ci procurori din trei directii din.

Klaus Iohannis, despre revocarea lui Augustin Lazar: Penibila faza. Abordarea ministrului Justitiei este pe langa lege

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cererile lui Tudorel Toader, propunerea Adinei Florea la sefia DNA, respectiv revocarea lui Augustin Lazar, demers pe care l-a numit penibil. Am o opinie si o.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba, lamuriri in cazul grefierei care ar fi gresit dosarul lui Augustin Lazar

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a raspuns solicitarii unui post de televiziune de a furniza informatii despre grefiera care ar fi gresit in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar pentru.

Ministrul Justitiei, mesaj pentru sefa iCCJ dupa decizia CCR: Dna Tarcea isi mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite un mesaj sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce magistratii de la Curtea Constitutionala au decis ca exista un conflict juridic de natura.

Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca se va pronunta asupra cererii de revocare a procurorului general si de numire a Adinei Florea la DNA doar dupa decizia judecatorilor. Seful statului a catalogat drept faza penibila scandalul din jurul procedurii declansate de Tudorel Toader.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )