Libnet.ro
UNICEF

11:31

Augustin Lazar, despre efectele ordonantei privind legile Justitiei: E un test de rezistenta pe care il dau magistratii. Sa fim optimisti!

Adevărul Adevărul,
Augustin Lazar, despre efectele ordonantei privind legile Justitiei: E un test de rezistenta pe care il dau magistratii. Sa fim optimisti!

Procurorul general a anuntat ca luni va face demersurile de contestare la Curtea Constitutionala a ordonantei care modifica legile Justitiei si care a scos vineri in strada sute de magistrati. continuă pe Adevărul

Toader, catre criticii ordonantei privind legile justitiei: Un judecator poate deveni procuror european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, raspunde criticilor referitoare la unele prevederi din ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei, sustinand ca ele sunt inspirate dupa model european. Concret, Toader se refera la introducerea posibilitatii ca si judecatorii sa poata fi numiti la conducerea parchetelor.

OUG privind legile justitiei si procurorul european au fostpublicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate, miercuri seara, in Monitorul Oficial. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat,.

OUG privind legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate miercuri in Monitorul Oficial.

CSM amana o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a amanat, marti o decizie privind avizarea OUG privind Legile Justitiei, dupa cum informeaza publicatia G4media. Lipsa avizului CSM nu impiedica Guvernul sa adopte azi aceasta ordonanta de urgenta.

Procurorul general intervine in cazul ordonantei lui Tudorel Toader: Vom sesiza institutiile care au abilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala

Procurorul general, Augustin Lazar, a anuntat ca va sesiza institutiile abilitate sa conteste la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei. Suntem.

Dancila, despre ordonanta care modifica legile justitiei: Vreau o justitie independenta, legile nu se dau pentru o anumita persoana

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti seara, intrebata despre ordonanta care modifica legile justitiei, ca in ultima perioada tot ceea ce faci trebuie sa fie legat de o anumita persoana. Dancila a vorbit despre nevoia de a se schimba modul de gandire, pentru ca legile sau ordonantele nu se refera la o anumita persoana, ci se fac pentru toti romanii.

Augustin Zegrean, despre modificarea legilor justitiei: Mai erau cativa magistrati in genunchi, nu erau inca toti pe burta. Este o nebunie. Asta nu este stat de drept

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca modificarile la legile justitiei, adoptate, marti de Guvern, prin Ordonanta de urgenta reprezinta o noua lovitura data justitiei.

Tudorel Toader va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Augustin Lazar mai are dreptul la un mandat

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat joi, dupa intalnirea de la Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general. Acesta a explicat ca mandatul lui Augustin Lazar expira in luna aprilie si, astfel, la acel.

OUG pe legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficia

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate ieri in Monitorul Oficial.

OUG pe legile justitiei si procurorul european, publicate in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta privind legile justitiei si desemnarea procurorului european au fost publicate ieri in Monitorul Oficial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )