Libnet.ro
UNICEF

09:15

Augustin Lazar, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt luate toate masurile pentru anchete impartiale n dosarele care vizeaza vatamarea unor protestatari sau membri ai fortelor de ordine

Hotnews Hotnews,
 Augustin Lazar, despre violentele din Piata Victoriei: Sunt luate toate masurile pentru anchete impartiale n dosarele care vizeaza vatamarea unor protestatari sau membri ai fortelor de ordine

Procurorul general Augustin Lazar afirma sunt luate toate masurile legale pentru realizarea unor anchete impartiale in dosarele privind violentele la mitingul din Piata Victoriei si care vizeaza vatamarea unor persoane din randul participantilor sau al fortelor de ordine, in scopul clarificarii modului in care s-au derulat evenimentele, al aflarii adevarului despre faptele si persoanele implicate, precum si al stabilirii responsabilitatilor legale. continuă pe Hotnews

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Snoop Dog, reactie la violentele din Piata Victoriei: Ce a publicat rapperul pe Instagram(VIDEO)

Violentele din Piata Victoriei au ajuns peste Ocean nu doar in presa, ci si in atentia marilor artistilor americani. Cunoscutul rapper Snoop Dog a publicat pe pagina sa de Instagram imagini de la.

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Ion Cristoiu, dupa incidentele din Piata Victoriei: Sunt mai multe lucruri suspecte

Jurnalistul Ion Crisotiu a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre neregulile observate in urma incidentelor din Piata Victoriei. Eu plec de la o premisa, care vad ca nu e numai a mea.

Ministrul Finantelor, declaratie despre protestele din Piata Victoriei: Un guvern trebuie schimbat doar la vot

Ministrul de Finante a vorbit marti seara, la Antena 3, despre incidentele violente din Piata Victoriei si despre situatia in care a ajuns Romania E o situatie la care nu am crezut ca se ajunge in.

Lider PSD, despre protestul din Piata Victoriei: Toti cei de acolo erau solidari. Nu poti sa spui ca tu erai un protestatar pasnic si ca te-au invadat ultrasii

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat, luni, protestul din Piata Victoriei incheiat cu violente ale fortelor de ordine asupra protestatarilor, sugerand ca oamenii care scandau fara violenta.

Procurorul general, Augustin Lazar, MESAJ DE ULTIMA ORA, despre ancheta privind violentele din Piata Victoriei: Se iau toate masurile legale

Procurorul general Augustin Lazar a transmis miercuri, printr-un comunicat publicat de Parchetul Instantei Supreme, un mesaj cu privire la confruntarile violente care au avut loc pe 10 august in Piata.

Magda Vasiliu, reactie dupa reactia lui Iohannis referitoare la violentele din Piata Victoriei: Oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti, loviti, iar presedintele face apel la PSD sa-si bage mintile in cap?!

Jurnalista Magda Vasiliu s-a aratat dezamagita de reactia lui Iohannis dupa violentele care au avut loc in Piata Victoriei. Adica oamenii aia au fost calcati in picioare, gazati, fugariti,.

Mobilizare dupa violentele din Piata Victoriei: Se face apel pentru identificarea jandarmilor in civil care ar fi coordonat represiunea de la protestul diasporei (FOTO)

Parchetul Militar face apel la protestatarii raniti sa mearga sa ofere informatii despre incidentele violente. Asta dupa ce sambata procurorii anuntau ca au deschis un dosar penal in care ancheteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )