Libnet.ro
UNICEF

15:17

Augustin Lazar, iesire nervoasa la intrebarea despre demisie: Ati vrea dumneavoastra sa faceti o presiune politica asupra procurorului general?

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, iesire nervoasa la intrebarea despre demisie: Ati vrea dumneavoastra sa faceti o presiune politica asupra procurorului general?

Augustin Lazar a avut o reactie nervoasa atunci cand a fost intrebat de jurnalisti, daca isi va da demisia din functie, subliniind ca a observat o campanie impotriva PiCCJ, in conditiile in care. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, despre demisie: Ati vrea sa faceti o presiune politica asupra procurorului general?

Augustin Lazar a avut o reactie nervoasa atunci cand a fost intrebat de jurnalisti, daca isi va da demisia din functie, subliniind ca a observat o campanie impotriva PiCCJ, in conditiile in care.

Procurorul general Augustin Lazar reactioneaza. Ce spune despre dosarul lui Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca un alt procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dat solutia de clasare intr-un dosar care il viza pe presedintele Klaus Iohanis, iar el doar.

Augustin Lazar, vizibil iritat dupa ce a fost ntrebat despre demisie: Faceti o campanie de presa mpotriva Ministerului Public, cnd ar trebui sa fiti ngrijorati de valul de violenta

Procurorul general Augustin Lazar a fost vizibil iritat de intrebarea unui jurnalist despre o demisie a sa, el acuzand o campanie de presa impotriva Ministerului Public, in conditiile in care ingrijorarile ar trebui sa fie legate de valul de violente si de siguranta oamenilor.

AUGUSTIN LAZAR, DESPRE PROTOCOLUL DIN 2009: Nu ai cum sa ascunzi semnatura cand tu ai pe prima pagina a protocolului aceasta semnatura

Procurorul general Augustin Lazar spune ca semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse, intrucat pe prima pagina a documentului sunt trecute numele institutiilor si ale sefilor acestora care semneaza respectivul act.

AUGUSTIN LAZAR: Nu se poate spune ca agresivitatea in societatea romaneasca a scazut

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca nu se poate spune ca agresivitatea in societatea romaneasca a scazut, ci dimpotriva, exista un grad de nervozitate.

AUGUSTIN LAZAR: Semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse

Procurorul general Augustin Lazar spune ca semnaturile de pe protocolul de cooperare din 2009 nu puteau fi ascunse, intrucat pe prima pagina a documentului sunt trecute numele institutiilor si ale sefilor acestora care semneaza respectivul act.

AUGUSTIN LAZAR: Dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca intotdeauna dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala.

Augustin Lazar, dupa decizia CCR privind protocoalele: intotdeauna dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de Procedura Penala

Procurorul generale al Romaniei, Augustin Lazar, a reactionat, joi, in urma deciziei CCR potrivit careia protocoalele incheiate intre Parchet si SRI sunt neconstitutionale. Lazar a sustinut ca au fost.

PSD: Iohannis nu-l revoca pe Augustin Lazar pentru ca acesta o protejeaza pe Carmen Iohannis

PSD lanseaza acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis. Augustin Lazar e seful Parchetului care tolereaza absentele de la audieri ale sotiei prezidentiale. La schimb, Iohannis refuza revocarea lui Lazar.

Parchetul General: Augustin Lazar a semnat doar adresa de comunicare a solutiei date de alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe Iohannis

Reprezentantii Parchetului General reitereaza ca procurorul Augustin Lazar a semnat doar o adresa de comunicare a solutiei date de un alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis, semnarea corespondentei de acest tip fiind atributie de serviciu a conducatorului unitatii de parchet, Lazar fiind atunci procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )