Libnet.ro
UNICEF

18:45

Augustin Lazar, reactie la acuzatiile PSD: Resping sugestiile mascate de a interveni in derularea unor anchete

Adevărul Adevărul,
Augustin Lazar, reactie la acuzatiile PSD: Resping sugestiile mascate de a interveni in derularea unor anchete

Procurorul general al Romaniei a reactionat la criticile venite din partea PSD referitoare la faptul ca ar permite absenta sotiei presedintelui de la audieri. Augustin Lazar sustine ca respinge aceste acuzatii, afirmand ca procurorii nu isi exercita atributiile ca imputernicire din partea vreunei guvernari. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar, replica pentru PSD: Resping sugestiile mascate de a interveni in derularea anumitor anchete penale

Procurorul general Augustin Lazar da o replica celor de la PSD, precizand ca acuzatiile lansate la adresa lui in ultima vreme reprezinta sugestii mascate de a interveni in derularea anumitor anchete.

PSD: Iohannis nu-l revoca pe Augustin Lazar pentru ca acesta o protejeaza pe Carmen Iohannis

PSD lanseaza acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis. Augustin Lazar e seful Parchetului care tolereaza absentele de la audieri ale sotiei prezidentiale. La schimb, Iohannis refuza revocarea lui Lazar.

Augustin Lazar, acuzat ca o protejeaza pe Carmen Iohannis. Cum raspunde acuzatiei

Acuzatie grava pentru procurorul general al Romaniei. PSD il acuza pe Augustin Lazar ca nu o cheama pe Carmen Iohannis la audieri in dosarul chiriei incasate abuziv pentru a obtine la schimb sustinerea lui.

Parchetul General: Augustin Lazar a semnat doar adresa de comunicare a solutiei date de alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe Iohannis

Reprezentantii Parchetului General reitereaza ca procurorul Augustin Lazar a semnat doar o adresa de comunicare a solutiei date de un alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis, semnarea corespondentei de acest tip fiind atributie de serviciu a conducatorului unitatii de parchet, Lazar fiind atunci procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

Sinteza zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, dovada faptului ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis. Este vorba de documentul semnat de Lazar in calitate de procuror general al.

Procurorul general Augustin Lazar reactioneaza. Ce spune despre dosarul lui Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca un alt procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dat solutia de clasare intr-un dosar care il viza pe presedintele Klaus Iohanis, iar el doar.

Augustin Lazar vine cu noi precizari n legatura cu clasarea unui dosar care l viza pe Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca un alt procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dat solutia de clasare intr-un dosar care il viza pe presedintele Klaus Iohanis, iar el doar a semnat adresa prin care se comunica decizia reclamantului.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )