Libnet.ro
UNICEF

11:45

Augustin Lazar, reactie in scandalul protocoalelor: Dosarele au fost instrumentate corect

Antena3 Antena3,
Augustin Lazar, reactie in scandalul protocoalelor: Dosarele au fost instrumentate corect

Augustin Lazar reactioneaza dupa deciziei Curtii Constitutioanle in privinta protocoalelor secrete. Procurorul general spune ca dosarele au fost intrumentate corect, iar legile au fost respectat. in plus,. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, reactie la acuzatiile PSD: Resping sugestiile mascate de a interveni in derularea unor anchete

Procurorul general al Romaniei a reactionat la criticile venite din partea PSD referitoare la faptul ca ar permite absenta sotiei presedintelui de la audieri. Augustin Lazar sustine ca respinge aceste acuzatii, afirmand ca procurorii nu isi exercita atributiile ca imputernicire din partea vreunei guvernari.

Augustin Lazar: Cu sau fara protocol (...) dosarele au fost mereu instrumentate exclusiv pe baza Codului de Procedura Penala

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca intotdeauna dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala, explicand ca judecatorii verifica validitatea actelor de urmarire penala.

AUGUSTIN LAZAR: Dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca intotdeauna dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de procedura penala.

Augustin Lazar, dupa decizia CCR privind protocoalele: intotdeauna dosarele au fost instrumentate exclusiv pe baza Codului de Procedura Penala

Procurorul generale al Romaniei, Augustin Lazar, a reactionat, joi, in urma deciziei CCR potrivit careia protocoalele incheiate intre Parchet si SRI sunt neconstitutionale. Lazar a sustinut ca au fost.

Augustin Lazar, dupa decizia CCR privind protocoalele cu SRI: Sunt optimist ca actele de urmarire penala vor fi considerate legale

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat joi, referindu-se la decizia CCR, ca toate dosarele au fost instrumentate in baza Codului de Procedura Penala, subliniind totodata ca este optimist ca, dupa ce se va analiza legalitatea actelor de urmarire penala pentru cauzele in curs, ele vor fi considerate legale.

Augustin Lazar, despre demisie: Ati vrea sa faceti o presiune politica asupra procurorului general?

Augustin Lazar a avut o reactie nervoasa atunci cand a fost intrebat de jurnalisti, daca isi va da demisia din functie, subliniind ca a observat o campanie impotriva PiCCJ, in conditiile in care.

Augustin Lazar, iesire nervoasa la intrebarea despre demisie: Ati vrea dumneavoastra sa faceti o presiune politica asupra procurorului general?

Augustin Lazar a avut o reactie nervoasa atunci cand a fost intrebat de jurnalisti, daca isi va da demisia din functie, subliniind ca a observat o campanie impotriva PiCCJ, in conditiile in care.

Augustin Lazar, vizibil iritat dupa ce a fost ntrebat despre demisie: Faceti o campanie de presa mpotriva Ministerului Public, cnd ar trebui sa fiti ngrijorati de valul de violenta

Procurorul general Augustin Lazar a fost vizibil iritat de intrebarea unui jurnalist despre o demisie a sa, el acuzand o campanie de presa impotriva Ministerului Public, in conditiile in care ingrijorarile ar trebui sa fie legate de valul de violente si de siguranta oamenilor.

Augustin Lazar: Cei eliberati din nchisori au contribuit la valul de agresivitate de acum. nainte de legea recursului compensatoriu trebuia facut studiu de impact

Inainte de adoptarea legii recursului compensatoriu ar fi trebuit facut un studiu de impact, care ar fi impiedicat situatia de acum, asa cum trebuie facute investitii pentru a imbunatati conditiile in inchisori, spune procurorul general Augustin Lazar. El mai afirma ca la valul de agresivitate cu care ne confruntam acum au contribuit, cu siguranta, cei care au fost eliberati din puscarii.

AUGUSTIN LAZAR: Nu se poate spune ca agresivitatea in societatea romaneasca a scazut

Procurorul general Augustin Lazar afirma ca nu se poate spune ca agresivitatea in societatea romaneasca a scazut, ci dimpotriva, exista un grad de nervozitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )