Libnet.ro
UNICEF

19:32

Australian Open 2019: Sase jucatoare din Romnia, acceptate direct pe tabloul principal de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open 2019: Sase jucatoare din Romnia, acceptate direct pe tabloul principal de la Melbourne

Sase jucatoare din Romania au fost acceptate direct pe tabloul principal de la Australian Open, totul fiind stabilit pe baza clasamentului WTA dat publicitatii in cursul zilei de luni. Simona Halep 1 WTA), Mihaela Buzarnescu 24 WTA), Irina-Camelia Begu 67 WTA), Ana Bogdan 76 WTA), Sorana Cirstea 85 WTA) si Monica Niculescu 100 WTA) fiind sigure de prezenta la AO, editia din 2019. continuă pe Hotnews

Sapte jucatoare din Romania pe tabloul principal de la Australian Open

Organizatorii primului turneu de Mare Slem din 2019, Australian Open, au anuntat lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal.

WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 57 pe locul nti - Romnia are sase jucatoare n TOP 100

Cu 6921 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul intai in clasamentul WTA, aceasta fiind saptamana cu numarul 57 pe prima pozitie a ierarhiei. Romania are sase jucatoare in TOP 100: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Cirstea si Niculescu. Avantajul Simonei fata de Angelique Kerber a doua clasata) este de 1. 046 de puncte.

Organizatorii de la Australian Open: Rafael Nadal se va reface la timp pentru a putea participa la Melbourne

Rafael Nadal, indisponibil din luna septembrie, din cauza unei accidentari la genunchi, se va reface la timp pentru a lua parte la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului viitor, programat in luna ianuarie la Melbourne, au asigurat organizatorii, citati de cotidianul L'Equipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )