Libnet.ro
UNICEF

09:15

Australian Open: Danielle Collins face turneul carierei la Melbourne - Americanca s-a calificat n semifinale (2-6, 7-5, 6-1 cu Pavlyuchenkova)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Danielle Collins face turneul carierei la Melbourne - Americanca s-a calificat n semifinale (2-6, 7-5, 6-1 cu Pavlyuchenkova)

Dupa ce a eliminat din competitie nume importante precum Angelique Kerber, Julia Goerges sau Caroline Garcia, Danielle Collins 35 WTA) a mai reusit o victorie impresionanta la Australian Open: 2-6, 7-5, 6-1 cu Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA). Americanca in varsta de 25 de ani s-a calificat in semifinalele competitiei de la Melbourne, acolo unde o va astepta pe invingatoarea dintre Petra Kvitova si Ashleigh Barty. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Danielle Collins face turneul carierei la Melbourne - Americanca s-a calificat n semifinale (2-6, 7-5, 6-1 cu Pavlyuchenkova)

Dupa ce a eliminat din competitie nume importante precum Angelique Kerber, Julia Goerges sau Caroline Garcia, Danielle Collins 35 WTA) a mai reusit o victorie impresionanta la Australian Open: 2-6, 7-5, 6-1 cu Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA). Americanca in varsta de 25 de ani s-a calificat in semifinalele competitiei de la Melbourne, acolo unde o va astepta pe invingatoarea dintre Petra Kvitova si Ashleigh Barty.

Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel de vis cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

Australian Open (m): Novak Djokovic, Alexander Zverev si Kei Nishikori, n optimi - Fabio Fognini, David Goffin si Denis Shapovalov, eliminati (Rezultatele zilei)

Novak Djokovic, Alexander Zverev, Kei Nishikori sau Borna Coric se afla printre jucatorii care au obtinut sambata biletele pentru faza optimilor de finala de la Australian Open. Au parasit competitia de la Melbourne nume precum Fabio Fognini, David Goffin sau Denis Shapovalov. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de smbata de la Australian Open

Sambata s-au desfasurat in complexul de la Melbourne Park ultimele meciuri din turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Nume importante precum Simona Halep, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka, Alexander Zverev sau Elina Svitolina au obtinut calificarea in optimile Australian Open. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

Serena Williams calca totul in picioare la Australian Open! O noua victorie categorica la turneul in care a pierdut doar noua game-uri

Serena Williams este in mare forma la Australian Open, acolo unde efectiv si-a demolat adversarele pana in acest moment.

Australian Open: Surpriza imensa la Melbourne - Angelique Kerber, nvinsa fara drept de apel de Danielle Collins (scor 6-0, 6-2)

Danielle Rose Collins 35 WTA) a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open 2019. Americanca i-a administrat o infrangere usturatoare germancei Angelique Kerber, favorita numarul doi de la Melbourne: 6-0, 6-2 a fost scorul intalnirii care a durat doar 56 de minute.

VIDEO Australian Open: Surpriza imensa la Melbourne - Angelique Kerber, nvinsa fara drept de apel de Danielle Collins (scor 6-0, 6-2)

Danielle Rose Collins 35 WTA) a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open 2019. Americanca i-a administrat o infrangere usturatoare germancei Angelique Kerber, favorita numarul doi de la Melbourne: 6-0, 6-2 a fost scorul intalnirii care a durat doar 56 de minute.

Senzatia Danielle Collins continua visul american la Australian Open

Jucatoarea americana Danielle Collins ajunge in semifinalale de la Australian Open dupa o victorie obtinuta in trei seturi asupra rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de luni de la Australian Open

Marti s-au stabilit primele dueluri din semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Danielle Collins se va confrunta pentru un loc in marea finala cu Petra Kvitova, care a eliminat-o din competitie pe australianca Ashleigh Barty, favorita publicului. La masculin, Stefanos Tsitsipas a trecut de Roberto Bautista Agut si il va intalni in penultimul act pe Rafael Nadal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )