Libnet.ro
UNICEF

16:15

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si SEMNUL CRUCII. Dan Negru: Cel mai bun marketing pentru religie (VIDEO)

B1 B1,
Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si SEMNUL CRUCII. Dan Negru: Cel mai bun marketing pentru religie (VIDEO)

Australian Open a distribuit-o pe Halep pe Twiter facandu-si semnul crucii dupa partida de joi, castigata in fata jucatoarei americane Sofia Kenin. Thanks the heavens above. Imaginea a fost. continuă pe B1

Australian Open. Simona Halep s-a calificat in turul trei, dupa o noua victorie muncita

Update:Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat cu emotii in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa o victorie cu 6-3, 6-7 5), 6-4.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi.

Australian Open (f): Simona Halep, Serena Williams, Karolina Pliskova si Elina Svitolina, n turul trei - Rezultatele zilei si ce dueluri vom avea n faza urmatoare

Simona Halep, Serena Williams Karolina Pliskova, Elina Svitolina, Naomi Osaka si Venus Williams si-au castigat disputele pe care le-au avut joi, in turul doi de la Australian Open. Alize Cornet, Carla Suarez, Bianca Andreescu si Eugenie Bouchard au parasit deja competitia de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu si care este programul disputelor din turul trei.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Simona Halep prefateaza duelul cu Venus Williams

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep se gandeste deja la confruntarea cu Venus Williams, jucatoare impotriva careia a mai jucat de cinci ori.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open dupa revenire de la 2-4 in decisiv

Meciul dintre Simona Halep si Sofia Kenin nu a dezamagit asteptarile fanilor tenisului si cele doua jucatoare au oferit un tenis de foarte buna calitate vreme de doua ore si 31 de minute.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep debuteaza la editia din acest an in postura de principala favorita.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep debuteaza la editia din acest an in postura de principala favorita.

Asa am trait Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep a debutat la editia din acest an in postura de principala favorita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )