Libnet.ro
UNICEF

08:30

Australian Open (f): Lauren Davis, adversara Simonei Halep in turul al treilea, daca romanca va trece de Bouchard

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (f): Lauren Davis, adversara Simonei Halep in turul al treilea, daca romanca va trece de Bouchard

Americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, s-a calificat in turul al treilea al Australian Open si o va intalni pe Simona Halep, locul I WTA, daca romanca va trece de sportiva canadiana Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, in mansa a doua, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Adversara Simonei Halep de la Melbourne e una dintre cele mai antipatizate tenismene in Romania

Eugenie Bouchard a facut un gest urat in 2015, fiind pusa la zid nu doar in Romania, ci si in intreaga lume. Canadianca va juca maine cu SImona Halep in turul al doilea la Australian Open.

VIDEO As fi alergat dezbracata in jurul terenului! Declaratia care a starnit rumoare la Australian Open vine de la o posibila adversara a Simonei Halep

Australian Open este un spectacol total nu doar pe terenurile de tenis, ci si afara acestora, unde lucrurile par sa o ia adesea razna.

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep o va intalni in turul secund la Australian Open pe Eugenie Bouchard din Canada. Partida are.

Maria Sarapova merge ceas la Australian Open. Rusoaica poate da peste o adversara redutabila in turul III

Maria Sarapova pare intr-o forma foarte buna la Australian Open, unde a trecut destul de usor in turul al treilea al competitiei.

S-a AFLAT! Cine vor fi viitoarele adversare ale lui Halep la Australian Open

Simona Halep a invins-o, joi, pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Daca va reusi sa treaca de Lauren Davis, in optimile de finala Halep se va.

Halep a demolat-o pe Eugenie Bouchard, la Australian Open. Pe cine va infrunta in turul 3

Simona Halep a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Romanca o va infrunta in turul 3 pe Lauren Davis 76 WTA), informeaza.

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o.

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open. Meci greu pentru Simona, adversara acuza probleme de sanatate!

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Favoritele cad pe capete la Australian Open. Una dintre rivalele Simonei Halep pleaca acasa dupa turul al doilea

Actuala editie a Grand Slamului de la Australian Open nu pare a fi tocmai pe placul jucatoarelor cu nume mare din tenisul feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )